Definer en Underinsured dekning Auto personvern

Underinsured auto dekning beskytter en person når han er involvert i en ulykke med en annen driver. Det hindrer en driver fra å være økonomisk ansvarlig for skader eller medisinske regninger som ikke dekkes av annen persons bilforsikring. Definisjon

Underinsured dekning er kjøpt med en automatisk forsikring for å beskytte et individ hvis hun er i en ulykke med en person som ikke har tilstrekkelig dekning.
Formål
med

De fleste stater har lave grenser på hvor mye forsikringen en person må bære for bilforsikring. Dette beløpet kan vise seg å være for lite til å dekke medisinske regninger og materielle skader i en ulykke. I så fall ville ens egen underinsured dekning betale differansen.
Dekning

Dekningen er delt inn i to deler, personskade dekning og skade på eiendom dekning . Sjåføren og alle passasjerene ville bli dekket under polisen.
Cost

Underinsured dekning er billig i forhold til ansvar og omfattende dekning. I gjennomsnitt er kostnaden ca 10 prosent av hele forsikringspremie.
Fakta

Ifølge Insurance Forskningsrådet som i januar 2009, en i hver sjette drivere på veien har utilstrekkelig auto dekning eller ingen dekning i det hele tatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94394.html

Previous:
Next:

Usikrede bilist forsikring