Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Hvordan beregne Automobile Lease restverdier

Den gjenværende verdien av en bil , når en leieavtale er opp , avhenger av en restverdi faktor bestemt av den institusjonen som finansierer leieavtalen , som ofte ikke er bilforretning . Institusjonen avgjør om en restverdi faktor basert på sin forretningsmodell, som dikterer andelen av overskuddet som selskapet prøver å få inn på individuelle utbetalinger versus en buyout på slutten av leieavtalen. Restverdi faktorer er uttrykt som prosentandeler av bilen produsentens veiledende pris ( MSRP ) . Du trenger
Kalkulator
Vis flere instruksjoner
en

Spør din forhandler hva den gjenværende leiekontrakt faktor er for bil som du vurderer leasing. Hvis de ikke vet , be om å snakke med sine lease finansmannen . For eksempel kan du finne ut at restverdien faktor for den bilen du vurderer er 45 prosent ved utgangen av leieavtalen.
2

Se på bilens vindu klistremerke for å finne ut sin MSRP . For eksempel kan den bilen du vurderer å ha en veiledende pris på $ 27000 .
3

Multipliser MSRP av restverdien faktor for å bestemme hvor mye bilen vil være verdt ved utgangen av lease periode. I vårt eksempel , ville bilen ha en restverdi på $ 27 000 x 0,45 = $ 12,150 .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89755.html

Previous:
Next:

lease Buyout