Zlatan utestengt i tre kamper

(FourFourTwo): Manchester Uniteds Zlatan Ibrahimovic og Bournemouths Tyrone Mings ble begge blitt siktet for «voldelig oppførsel» etter lørdagens kamp. Mings for en stempling på hodet til Zlatan, og Zlatan for en albue i ansiktet på Mings.

I dag kommer Det engelske fotballforbundet (FA) med en pressemelding der det bekreftes at Zlatan Ibrahimovic utestenges i tre kamper. FA skriver at han «aksepterte standardstraffen» på tre kamper.

Dermed mister han den viktige FA-cupkampen mot Chelsea på Stamford Bridge og de to ligakampene mot Middlesbrough (b) og West Bromwich (h). Han vil være tilgjengelig i Europa League-kampene mot russiske Rostov, og er tilbake mot Everton 4. april.

Ibrahimovic har kun stått over én kamp denne sesongen – mot Arsenal i November (1-1).

Det var i det 44. minutt at Zlatan plantet en albue i ansiktet på Mings, ikke lenge etter at Mings hadde tråkket på hodet hans mens han lå nede. Dommer Kevin Friend fikk ikke med seg noen av situasjonene.

Zlatan bedyret etter kampen at han er uskyldig, og ikke gjorde det med vilje da han hoppet opp for å heade ballen i duellen med Mings.

- I episoden med albuen, så hoppet jeg bare opp for å beskytte meg selv. Jeg kom høyt opp, og dessverre så hoppet han (Mings journ.anm.) inn i albuen min. Det var ikke med vilje, sa Ibrahimovic til klubbens hjemmeside.

Dommer Kevin Friend ble slaktet av flere tidligere toppdommere etter 1-1-kampen på Old Trafford.

Tyrone Mings og Bournemouth har på sin meldt at de kommer til å klage på FAs innstilling til en lengre utestengelse av 23-åringen, skriver The Guardian.

Tuesday, March 7th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments