Vålerenga-kapteinen om Deila: – Han vil ha et helvetes press-spill

  • Vålerenga – Strømmen 3-2 (1-1):

VALLHALL: (Dagbladet): Fredag ettermiddag møttes Vålerenga og Strømmen til årets andre treningskamp.

Det var tydelig at begge lag hadde kommet for å angripe. En fartsfylt kamp ble preget av mange sjanser og til tider høy temperatur. Til tross for at Strømmen leda kampen to ganger, var det Vålerenga som kunne smile bredest da dommeren blåste i fløyta for siste gang.

I den grad man faktisk bryr seg om en treningskamp. Tomålscorer Henrik Kjelsrud Johansen ble matchvinner fem minutter før slutt.

- De siste 20 minuttene i første omgang og andre omgang er bra, men vi slipper inn litt billige mål. Vi løper mye og skaper mye sjanser, men det er alltid noe å pirke på, sier Vålerenga-kaptein Christian Grindheim til Dagbladet etter kampslutt.

Mye sykdom

Vålerenga-trener Ronny Deila mønstret et ungt Enga-lag mot Strømmen fredag. Flere spillere i Vålerengas tropp sto over på grunn av sykdom, noe som førte til at G14-lagets keepertrener Kamil Rylka måtte vokte buret.

- Vi har mye sykdom, men unggutta klarer seg bra. Du ser at de er vant med å spille i Vallhall. De vet hvordan baller spretter, så de har en liten fordel der, smiler Vålerenga-kapteinen.

Er optimistisk

Selv om Deila leda sine første kamper som Vålerenga-sjef forrige sesong, trådde stillingen offisielt i kraft 1. januar 2017. Grindheim ser positivt på den kommende sesongen.

- Det ser bra ut, i tillegg til at han har fått et godt støtteapparat rundt seg. Han er veldig tydelig på han vil. Han vil ha et helvetes press-spill, så det blir mye løping. Jeg tror det blir bra, jeg, forteller Grindheim.

- Hvor kan vi forvente å se Vålerenga på tabellen denne sesongen?

- Tippeligaen er så jevn, så det er vanskelig å si. Du har jo blant annet Rosenborg, og kanskje Molde som vil kjempe helt i toppen. Vi har veldig lyst til å være der oppe, og hvis vi får i gang det offensive og strammer inn litt defensivt tror jeg absolutt det er muligheter, sier han.

Friday, January 20th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
October 2023
M T W T F S S
« Oct    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Recent Comments