USAs dyreste hjem til salgs. Med på kjøpet får du tolv biler og sju mennesker

(Dagbladet): Eiendommen på 38 000 kvadratmeter i Bel Air, Los Angeles, har den svimlende høye prislappen på 250 millioner dollar, noe som tilsvarer over to milliarder norske kroner.

Huset går over fire etasjer og har tolv soverom, 21 bad, tre kjøkken, kinosal, basseng, treningssenter og 270-graders utsikt.

Se den utrolige eiendommen øverst i saken.

Dette er imidlertid ikke alt du får om du punger ut med milliarder. Med på kjøpet får du også en rekke luksuriøse biler og motorsykler, blant annet en Rolls-Royce og en Bugatti. Du får også en bowlinghall (hvor det står klart sko i alle størrelser) og et rom fullt av godteri.

Helikopter og seilbåt

To vinkjellere er fylt med hundrevis av flasker med champagne og vin. Du får også 130 kunstverk som er kjøpt inn fra over hele verden.

På taket står det klart et helikopter, og ved vannet en seilbåt. Alt inkludert i eiendommen. Det som kanskje skiller seg mest ut er at man også får med syv mennesker på kjøpet. Ja, du leste rett: Med eiendommen kommer syv fulltidsansatte som bor på en separat del av eiendommen, for å tjene den heldige eieren.

Eier og utvikler av eiendommen, Bruce Makowsky, skal betale lønnen deres i to år. Blant de ansatte er det en kokk, en sjåfør og en massør.

- Ikke et budsjett

Makowsky beskriver eiendommen som «har alt».

- Du trenger ikke engang en tannbørste, sier han til LA Times.

Eiendommen har det ganske passende navnet «Billionaire», og den tok fire år og 250 arbeidere å bygge.

Makowsky skriver på eiendommens nettside at det er «en ufattelig reise for alle dine sanser, enkelt og greit den beste nye og innovative moderne eiendommen i verden!!!».

- Budsjettet var at det ikke fantes noe budsjett, skriver han.

Motedesigner

Bruce Makowsky ble rik av å designe og selge håndvesker på den TV-sendte kjøpetjenesten QVC.

For seks år siden valgte han å satse på eiendommer, noe man kan si var et godt valg. Makowsky (60) lever selv i et hus på 27 000 kvadratmeter, et hjem som tidligere tilhørte Prince. Han har bygget ni hus så langt i sin eiendomskarriere.

Kan sprenge rekorder

Om huset blir solgt for 250 millionar dollar blir det det dyreste huset noensinne solgt i Los Angeles, som allerede bugner over av velstående kjendiser og forretningspersoner.

Ifølge LA Times er den nåværende prisrekorden 100 millioner dollar. To eiendommer ble solgt for denne prisen i LA i fjor, og et av de var det beryktede «Playboy Mansion», tidligere eid av Hugh Hefner, grunnleggeren av tidsskriftet «Playboy», mest kjent for sine lettkledde forsidepiker.

Til sammenligning er den dyreste eiendommen til salgs i Norge i skrivende stund en enebolig i Oslo til 50 millioner kroner. Eiendommen er på over 600 kvadratmeter.

CNBC skriver at det eiendommen ikke bare vil sprenge grenser i Los Angeles, men at om huset blir solgt til prisantydningen, vil det være det dyreste hjemmet i USA som noensinne er lagt ut for salg, og det dyreste hjemmet noensinne solgt i USA.

Nå er bare spørsmålet hvem som eventuelt blir kjøperen av huset.

Monday, January 23rd, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
July 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Recent Comments