- Tida etter «Nytt på nytt» har vært veldig spesiell

(Dagbladet): Onsdag ettermiddag ble TVNorges nye humorflaggskip lansert på Victoria Teater i Oslo sentrum.

Der kom det fram at kanalen kjører i gang med en ny sesong av panelprogrammet «Mandagsklubben», der vitsing om aktuelle saker og nyheter skal stå på tapetet.

Det var knyttet mye spenning til hvordan kanalens nye humorprofiler skulle gjøre det, og hvem som skulle få hvilke roller. NRK-profiler som Anne Rimmen og Jon Almaas ble i høst huket inn i varmen til Discovery, og det var flere som stilte spørsmål ved hvilke roller de ville få i mediekonsernet.

2017-utgaven av «Mandagsklubben», som starter i mars, vil by på et fast panel og flere faste gjester. Panelet består av Anne Rimmen, som skal fungere som en slags ordstyrer, Else Kåss Furuseth og komiker Dag Sørås. Som utegående reporter skal «Raske menn»-profil Calle Hellevang-Larsen jobbe.


«MANDAGSKLUBBEN»: Denne gjengen skal styre skuta på TVNorge fremover. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
Vis mer

- Supert

Hver uke skal humorgutta Jon Almaas, Harald Eia, Atle Antonsen og Thomas Giertsen bytte på å være gjester. I tillegg vil en rekke aktuelle gjester fra ukas løp være til stede.

Under lanseringen lettet Almaas på sløret om noe store deler av Norges befolkning lurte på. Hvordan hadde hans arvtaker, Bård Tufte Johansen, gjort det i første episode av «Nytt på nytt»?

- Jeg har jo egentlig aldri sett på programmet selv. Jeg slutta å se da Anne-Kat slutta, sier han og ler fra scenen.

- Men denne gangen så jeg faktisk på. Jeg synes Bård gjorde en god jobb, og klarte seg supert. Men mamma synes Bård var best, sier Almaas.


SÅ FØRSTE EPISODE: Jon Almaas fikk med seg Bård Tufte Johansens første episode av «Nytt på nytt», og ble mektig imponert. Det samme ble moren hans. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
Vis mer

- Veldig spesiell

Da lanseringen var overstått, sa Almaas at den siste tida har vært spesiell.

- Tida etter har vært veldig spesiell. Det er første gang på 17 år at jeg ikke har vært kontinuerlig på fjernsyn. Så jeg har egentlig litt abstinenser, og lengter tilbake til skjermen, forteller han.

Almaas tok seg også tid til å vitse om hvordan disse abstinensene har påvirket livet hjemme etter slutt.

- Jeg har begynt å introdusere folk når jeg får gjester hjemme. Og når jeg legger meg om kvelden sier jeg «Tusen takk for meg, det var det jeg hadde for i dag. Vi sees i morgen!», forklarer Almaas.

Inn fra sida skyter kollega Harald Eia at de to deler kontor sammen i Discoverys lokaler, men at han sjeldent ser Almaas der.

- Jeg er så vant til å jobbe hjemme, og denne kontrakten har bare vært i effekt i 14 dager, så det er kanskje ikke så rart, forteller Almaas.

- Også er det jo skiføre i Sørkedalen, skyter Atle Antonsen inn.

Det er ikke bare «Mandagsklubben» som skal oppta humorprofilene framover. Harald Eia fortsetter med «Brille» og Thomas Giertsen går i gang med nok en sesong av «Helt Perfekt». Hva Almaas og Antonsen skal bedrive tida framover med, er imidlertid fortsatt uvisst.

Mediesjef i Discovery, Hanne McBride, forteller at kanalen er i gang med på planlegge de to folkekjære komikernes framtid. Konkrete planer vil de derimot fortsatt ikke fortelle noe om.


GUTTA: Thomas Giertsen, Jon Almaas, Atle Antonsen og Harald Eia blir gjester i «Mandagsklubben», og skal skifte på å være i studio. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
Vis mer
Wednesday, January 18th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
July 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Recent Comments