Svensk EM-smell. Ute etter 0-3-tap mot Slovakia

Slovakene avgjorde mye før pause med to mål. Martin Chrien og Jaroslav Mihalik scoret. Lubomír Satka la så på til 3-0 et drøyt kvarter før slutt.

Sverige spilte uavgjort mot både Polen og England. Svenskene måtte vinne torsdag for å ha sjanse til å gå videre til semifinale.

Engelskmennene sikret gruppeseier og semifinale med 3-0 over vertsnasjon Polen torsdag. Leicesters Demarai Gray ga England en drømmestart da han scoret allerede etter seks minutter.

Innbytter Jason Murphy avgjorde med sitt 2-0-mål etter pause. Lewis Baker scoret så på straffe etter at Polens Jan Bednarek fikk rødt kort (to gule).

Det har vært et svakt EM for de nordiske deltakerne. Onsdag ble det klart at Danmark ikke kan gå videre. Danskene har én kamp igjen, mot Tsjekkia.

Polen gikk gjennom EM med én uavgjort og to tap og slipper ikke unna fiaskostempelet i polsk presse.

De tre gruppevinnerne og beste toer går til semifinalene tirsdag. Slovakia har seks poeng etter sin seier mot Sverige og kan håpe at det viser seg å være nok.