Se bilder direkte fra Justin Biebers opptreden

(Dagbladet): For femte gang er Justin Bieber (23) på norsk jord, og klokken 21.15 er den verdenskjente popstjerna ventet å dukke opp på scenen på Forus Travbane i Stavanger.

Selv om konserten ofte blir omtalt som Justin Bieber-konserten har en rekke andre store artister gjestet scenen før ham i dag. Blant andre Nico og Vinz, Tix og Martin Garix, hvor sistnevnte fikk hele publikum med på en regndans.

Se direkte bilder fra konserten i bildekarusellen over!

Regntunge skyer lå som et teppe over Stavanger da stadig flere fans samlet seg utenfor konsertarenaen der Justin Bieber skal opptre. For i kveld er det verken hester eller hestespill det handler om på Forus travbane.

- Været gjør ingenting, vi er vanntette, ler Marion Knutsen.

Hun har med seg barnebarnet Eliana (4) og døtrene Nathalie og Therese på Bieber-opptreden. Sammen med flere tusen andre ventet de tålmodig i kø da portene åpnet klokka fire i ettermiddag.

Ikke bekymret

- Vi har stått to timer, men det er det verdt, sier Nathalie Knutsen.

- Vi har inntrykk av at sikkerheten er bra. Det har heller ikke bekymret oss på forhånd, nikker Therese Knutsen.


TRE GENERASJONER: Tre generasjoner Knutsen er klare for Justin Bieber-konsert. Fra venstre: Nathalie, Therese, Eliana (4) og Marion Knutsen. Foto: John T. Pedersen
Vis mer

Familien hadde tatt turen fra Sarpsborg for å oppleve verdensstjernen live.

- Eliana har sunget «Baby, baby» hele uka, forteller mamma Nathalie.

Etter Bieber-konserten i Danmark kom det kritikk både mot og fra arrangøren.

Men dirigert av politiet gikk innslippet til kveldens storkonsert uten dramatikk. Sikkerhetselskapet Pro Sec og politiet sørget for at de ivrigste som stod fremst i køen ble sluset inn i puljer.


UTEN DRAMATIKK: Politiet og sikkerhetsselskapet Pro Sec sluset de aller ivrigste konsertdeltagerne gjennom sluser. Til tross for mye folk, foregikk innslippet uten dramatikk. Foto: John T. Pedersen
Vis mer

Eksemplarisk publikum

Det var mange som kom langveisfra i anledning det som har blitt beskrevet som den største konserten i Stavanger noensinne. Mer enn 30 000 billetter var forhåndssolgt.


KLARE FOR KONSERT: Ikledd Justin-gensere og regndresser er fansen gira på å komme inn og få se Bieber i levende live. Foto: John T. Pedersen
Vis mer

- Vi hadde noen tusen i kø da det åpnet, men publikum har oppført seg eksemplarisk, sier operativ leder i Pro Sec Henning Kristiansen.

Han legger til at det så langt ikke er registrert noen skader.

Siden han landet på Sola flyplass i går har Justin Bieber blant annet forlystet seg med motocross og strandliv.

I dag skal han få publikum i sommerstemning på tross av regnværet. Etter planen går han på scenen klokka 21.15.


REGN: Tunge skyer og regnvær ser ikke ut til å stoppe Bieber-fansen. Om kort tid står tenåringsidolet på scenen. Foto: John T. Pedersen
Vis mer
Wednesday, June 7th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
December 2023
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments