Satt på stranda da scooterne veltet. Så kastet Leif og Anne Beth seg rundt

(Dagbladet): – Vi skjønte at noe var galt.

Det sier Leif Erling Fagermo, et av vitnene til dagens dramatiske scooterulykke i Oslofjorden, til Dagbladet. Fagermo og kona Anne Beth satt på stranda da fartøyene begynte å spinne.

Ute i fjorden var det høye bølger, og det så alvorlig ut. Derfor bestemte de to seg for å hjelpe.

- Instinktivt gjør man sånt. Det så dramatisk ut til å begynne, men det gikk greit, sier Fagermo som hentet fram pledd puter og drikke til de involverte.

Begynte å snurre

Dette dreier seg om tilsammen åtte personer på fire scootere, ifølge politiet. Blant de involverte var indiske Sumiit Rajani.

Familiefaren holdt scooteren stødig under selve ulykken, og satte fart inn mot land for å hente hjelp.

- Den ene scooteren snurret. Da den andre prøvde å hjelpe, snurret den også. Jeg satt på den tredje vannscootere sammen med en liten gutt med den andre familien, så vi kjørte rett inn til land for å rope om hjelp, sier Rajani til Dagbladet.

Takknemlig for hjelpen

Inderen dro ut til igjen der familien lå i vannet for å hjelpe de opp. Samtidig var store redningsmannskaper på vei. Alle kom seg til slutt i land.

- Jeg var veldig redd. Folk som sto på stranda hjalp til og kom med tepper da vi kom på plass. Vi skjønte ikke hva de sa, men de hjalp oss, sier Sumiit Rajani som er takknemlig for den hjelpen de fikk.

Thursday, July 6th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments