Røpet hemmeligheten under Golden Globe-antrekket sitt

(Dagbladet): Natt til mandag var det duket for Golden Globe-utdelingen i Hollywood, og selv om stjernene strålte på den røde løperen, var det mye bak fasaden vi ikke fikk se.

Likevel var det enkelte som delte mer enn andre på sosiale medier.

Timer før den gjeve prisutdelingen startet, delte «Frost»-stjerna Kristen Bell (36) flere bilder på sin Instagram-konto, der hun viste hvordan ting egentlig sto til rett før showet.

Bell delte blant annet et humoristisk bilde der hun viste fram et litt trøtt og usminket fjes.

Saken fortsetter nedenfor.

Step 1: morning matcha! @myencha #GoldenGlobes #wokeuplikethis #matcha

Et bilde publisert av kristen bell (@kristenanniebell) søndag 08. Jan.. 2017 PST

«Jukset» med utringning og rumpe

Den 36 år gamle skuespilleren la heller ikke skjul på at det trengtes en armé av folk for å gjøre henne klar for kvelden.

På et av bildene avslørte hun hvordan makeup-teamet sminket den dype utringningen hennes, slik at den skulle ta seg best mulig ut.

Den største hemmeligheten røpet Bell imidlertid på instastories, der hennes over 2 millioner Instagram-følgere kunne se dette bildet hvis de trykket på hennes story.

Det lite selvhøytidelige bildet viste at skuespilleren benyttet seg av såkalte butt pads, eller rumpeinnlegg, som var sydd fast i undertøyet hennes.

Slike innlegg brukes typisk for å få en litt fyldigere bakende enn man har fra naturens side, og tobarnsmora var ikke redd for å røpe at hun «jukset» under Golden Globe-antrekket sitt.


BRUKTE RUMPEIMPLANTAT: Kristen Bell viste fram rumpeimplantatet som hun skjulte godt under kjolen. FOTO: Instagram/CNN
Vis mer

Da Kristen Bell dukket opp på den røde løperen med mannen Dax Shepard (42), var det nok ingen som la merke til innlegget hun skjulte under sin glitrende Jenny Packham-kjole.

Saken fortsetter nedenfor.


FESTKLARE: Kristen Bell ankom Golden Globe-utdelingen sammen med mannen Dax Shepard. FOTO: Tyler Boye/WWD/REX/Shutterstock/ NTB Scanpix
Vis mer

Får ros for sin ærlighet

Bells avsløringer om antrekket sitt har vekket oppsikt i flere medier, deriblant hos CNN, Huffington Post og SELF.com.

Sistnevnte roser stjerna for å dele ufiltrerte bilder av seg selv.

«Jeg synes det er fantastisk at Bell er så ærlig om «rumpetrikset» sitt. Hun prøver ikke å vise at hun er perfekt. Hun lar heller andre kvinner se de smarte triksene hun bruker for den røde løperen! Det er ikke noe feil ved å ta i bruk et par hjelpemidler dersom du ønsker en spretten rumpe. Takk for at du er så åpen om dette, Kristen!» skriver SELF.com.

Også BuzzFeed er begeistret for Bells ærlighet. Nettstedet skriver at det sannsynligvis var flere som benyttet seg av rumpeinnlegg på Golden Globe-løperen, og konkluderer med at Bell er den mest ekte Hollywood-stjerna.

Avslappende kveld

På tross av de mange rød løper-forberedelsene, ble det etter alt å dømme ingen storslått feiring på Kristen Bell og ektemannen søndag kveld.

Ulikt mange av de andre Hollywood-stjernene som festet natta lang, tok de en etterfest av det rolige – og jordnære – slaget. Bell røpet på Instagram at duoen heller moret seg med brettspillet Settlers of Catan.

Paret har vært gift siden 2013, og sammen har de døtrene Lincoln (3) og Delta (2).

Let the after party begin. @daxshepard @goldenglobes @settelersofcatan #GoldenGlobes #settelersofcatan

Et bilde publisert av kristen bell (@kristenanniebell) søndag 08. Jan.. 2017 PST

Tuesday, January 10th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
July 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Recent Comments