Ronaldo ble matchvinner for Real

Real Madrid har kommet bakpå i La Liga, og laget lå hele seks poeng bak Barcelona før kampen mot Getafe. Kun seier var derfor godt nok på bortebane lørdag.

Karim Benzema sørget for en oppskriftsmessig ledelse etter 39 minutt, men hjemmelaget holdt seg inne i kampen. Ti minutter etter pause utlignet vertene ved Jorge Molina og øynet muligheten til å påføre hovedstadslaget sitt fjerde poengtap for sesongen.

Det ville ikke Cristiano Ronaldo ha noe av. Han fikk ballen av Isco og ordnet 2-1 etter 85 minutts spill. Flere mål ble det ikke.

Dermed sikret Real Madrid seg tre viktige poeng i jakten på Barcelona. Lionel Messi og co. gjester Atlético Madrid til toppkamp i den spanske hovedstaden senere lørdag.