«Riverdale»-stjerna stemplet som sexsymbol over natta: – Han har dette litt plagede, som vi jenter elsker

(Dagbladet): Skuespiller K.J. Apa, eller Keneti James Fitzgerald (19) som han egentlig heter, har tatt verden med storm etter at han fikk rollen som Archie Andrews i Netflix-suksessen «Riverdale».

Dramaserien, som blant annet er blitt beskrevet som en krysning mellom «Gossip Girl», «Pretty Little Liars» og «Twin Peaks», har fått svært god mottakelse blant anmelderne.

Da tok det heller ikke lang tid før den ellers så ukjente Fitzgerald fikk en solid fanskare, og ble et yndet objekt i pressen.

Loved this shot

Et innlegg delt av KJ Apa (@kjapa) søndag 05. Feb.. 2017 PST

- Min far er høvding

I et større intervju med Vulture har Fitzgerald blant annet åpnet opp om den enorme suksessen, hva han synes om å bli stemplet som sex-symbol, og om sin familiære bakgrunn.

- Jeg har en stor familie som er samoanere (et urfolk, journ. anm.). Så den samoanske kulturen har alltid spilt en stor rolle i livet mitt. (…) Faren min er faktisk en høvding i Samoa, sier skuespilleren, og legger til at han har en tatovering på høyre skulder som er en hyllest til sin far.

Happy birthday mum! Love you heaps ❤️

Et innlegg delt av KJ Apa (@kjapa) mandag 10. April. 2017 PDT

19-åringen, som kommer fra Auckland i New Zealand, har særdeles få film- og tv-opptredener bak seg.

På tross av dette kapret han altså «Riverdale»-rollen, etter at serieskaperne hadde jaktet på den perfekte skuespilleren verden over i hele fire måneder.

- Er det ikke rart? Jeg tenkte bare: «Hva hvis jeg ikke ser bra ut med rødt hår?», uttalte en spøkefull Fitzgerald til New Zealand Herald, da nyheten ble kjent.

I virkeligheten har nemlig 19-åringen mørkebrunt hår, og ikke rødt, slik karakteren i serien har. For å få til dette måtte Fitzgerald dermed gjennom omfattende behandlinger hos frisøren.

- Jeg måtte dra til frisøren annenhver uke, der vi både bleket og farget håret. Det var ganske smertefullt de to første gangene, for da måtte de farge øyenbrynene i samme slengen. De måtte først bleke øyenbrynene, og jeg hadde to hull, hvor blekemiddelet brant seg inn i huden, uttalte han til Vulture.

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments