Politiet ber om tips etter at kvinne ble funnet alvorlig skadd utenfor bolig i Gjøvik

En kvinne i slutten av 30-årene ble funnet alvorlig skadd utenfor en bolig i Gjøvik søndag morgen. Politiet vet ikke om hun er utsatt for noe kriminelt.

Kvinnen ble funnet utenfor et leilighetskompleks i Heimdalsgate i 09.00-tida i morges. Hun har alvorlige skader og ble fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus i Oslo, forteller politiadvokat Qasim Bhatti i Innlandet politidistrikt til NTB.

- Hun bor i en leilighet i bygningen hun ble funnet utenfor søndag morgen. Det var en forbipasserende som fant henne og som meldte fra. Vi kan foreløpig ikke gå ut med mer informasjon om skadene, men de er veldig alvorlige, sier Bhatti.

Kan ha skjedd noe kriminelt

Politiet vet ikke hva som har skjedd med kvinnen, eller hvor lenge hun hadde ligget ute da hun ble funnet. Bhatti ønsker ikke å si om kvinnen hadde tydelige ytre skader som følge av vold eller våpen.

- Vi er foreløpig tidlig i etterforskningsfasen og ønsker ikke å gå ut med informasjon om omfanget av skadene. Vi utelukker ikke at det har skjedd noe kriminelt, sier politiadvokaten.

Politiet gjennomførte en rundspørring i området søndag formiddag uten at det ga dem noen flere opplysninger om hva som har skjedd med kvinnen. Bhatti ber nå personer som bor i Heimdalsgate, eller som var i området fra lørdag klokken 19 til søndag klokken 09.00, om ikke å nøle med å ta kontakt.

Opprettet tipstelefon

Politiet har derfor opprettet en egen tipstelefon med nummer: 61 15 13 00.

Rundt klokka 22.20 hadde det allerede kommet inn noen tips, forteller Bhatti til Dagbladet, og understreker at politiet er helt avhengig av tips for å løse saken.

Politiet har ikke på nåværende tidspunkt innkalt noen personer til avhør.

- Videre tekniske undersøkelser i området vil også få klarhet i om det er videoovervåkning i området politiet kan dra nytte av, sier Bhatti til Dagbladet.

Politiet Innlandet håndterer etterforskningen selv, og har ikke bedt om bistand.

(Dagbladet / NTB)

Sunday, March 12th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments