Liverpool har slått tilbake etter Mignolets brøler

Liverpool – Chelsea 1-1 (kampen pågår)

Liverpool har sjansen til å tette igjen gapet på ti poeng til serieleder Chelsea i kveld. Foreløpig står det 1-1 på Anfield.

Hjemmelaget presset i starten av første omgang. Forsvarsmuren til Chelsea ryddet unna, og etter 20 minutter kom gjestene definitivt med.

I det 24. minutt fikk Chelsea frispark utenfor Liverpools 16-meter. Mens Willian så ut til å gjøre seg klar, dirigerte keeper Simon Mignolet forsvaret.

Da slo David Luiz til. Hun løp mot ballen og skjøt over muren, mens Mignolet ikke var med på notene i det hele tatt.

- En frekk variant. Han har en vanvittig sparketeknikk, sa TV 2′s ekspertkommentator Brede Hangeland.

- Det er nesten ikke til å tro, sa han om Mignolet.

Tidligere Liverpool-spiller John Arne Riise er på Anfield i kveld:

- Hva så Mignolet på da Luiz skjøt? Dommeren blåste i fløyta og han var ikke engang klar, skriver han på Twitter.

Stemningen på Anfield er enorm. Og etter 57 minutter fikk hjemmepublikum valuta for pengene: Georginio Wijnaldum utliknet til 1-1 på heading.