Joe Bidens sønn døde i 2015. Nå har enka hans falt for svigerbroren

(Dagbladet): Fra 2009 til Donald Trump og Mike Pence tok over skuta i januar i år, var Joe Biden (74) USAs visepresident. Han var populær ved Barack Obamas side, og de siste åra fikk han spesielt oppmerksomhet for sitt gode vennskap med presidenten.

På hjemmebane var det derimot ikke så enkelt for 74-åringen. I mai 2015 mistet han sønnen Beau (46), som døde etter å ha kjempet mot kreft i hjernen.

I etterkant kom kondolansene fra fjern og nær, og i en uttalelse forklarte visepresidenten at sønnens kone Hallie Olivere og barna, Natalie og Hunter, var knust etter tapet av faren.

Komplisert forhold

Visepresidenten har tidligere uttalt at sønnens død var noe av grunnen til at han selv ikke valgte å stille som presidentkandidat.


DØDE: Beau Biden (t.h) tapte kampen mot kreften i 2015. Her er han sammen med kona Hallie (nummer to fra høyre) og stemora Jill og faren Joe Biden i 2008. Foto: NTB scanpix
Vis mer

Nå har familien fått et nytt problem å bryne seg på. 74-åringens andre sønn, Hunter, har nemlig inngått et forhold med sin døde brors enke. Det bekrefter familien selv overfor Page Six.

Hunter Biden (47), som ikke må forveksles med Beau Bidens sønn Hunter Biden (10), var tidligere gift med kona Kathleen Biden. De to har nå gått hver til sitt, og er for tida separerte.

Det er ikke kjent om forholdet til Hallie Olivere var grunnen til at de to gikk fra hverandre, men nå lever 47-åringen i beste velgående med sin tidligere svigersøster.

- Halliee og jeg er utrolig heldige som har funnet kjærlighet og støtte i en såpass vanskelig tid, og det har vært tydelig fra dem som elsker oss mest. Vi er heldige som har familie og venner som støtter oss hele veien, forteller Hunter Biden til New York Post.

Joe Biden har også uttalt seg om forholdet. Han forteller at han og kona Jill støtter det nye forholdet fullt ut, og at de er glade på deres vegne.


SAMMEN MED ENKA: Hunter Biden har inngått et forhold med sin avdøde brors enke. Det bekrefter familien selv. Her er han sammen med faren i 2009. Foto: REUTERS/Carlos Barria/File, NTB scanpix
Vis mer

Hunter og Kathleen har de tre barna Naomi, Finnegan og Maisy fra før, mens Beau og Hallie har to. Dette vil si at Oliveres barn får sin egen onkel som stefar, mens Hunter Bidens barn får sin tidligere inngifte tante som stemor.

Var advokat

Beau Biden var utdannet advokat og hadde som demokrat vært aktiv i politikken i delstaten Delaware.

I 2014 kunngjorde han planer om å stille til valg som guvernør i delstaten året etter. Han var også et år i Irak som kaptein i Delawares nasjonalgarde.

Hunter Biden har på sin side fulgt jusen, og er partner i selskapet Rosemont Seneca Partners og LLC. Han sitter også i flere styrer, deriblant for den amerikanske greinen til World Food Program.

Biden-familien har vært rammet av tragedie før. Kort tid etter at Joe Biden for ble valgt inn i Kongressen i 1972, var kona Neilia og deres tre barn involvert i en bilulykke. Neilia og deres datter mistet livet, mens Beau og Hunter ble skadd.

Joe Biden giftet seg igjen senere med Jill, som han har en datter med.

Thursday, March 2nd, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments