Her møter Paradise-Martine sin største frykt: – Jeg blir faktisk kvalm

(Dagbladet): Deltakerne i reality-serien «Paradise Hotel» måtte fort vende seg til insekter og andre eksotiske krypdyr da de sjekket inn på hotellet i Mexico.

For deltaker Martine Lunde (20) var dette lettere sagt enn gjort, ettersom hun har ekstrem fobi for edderkopper.

- Jeg blir livredd. Jeg løper og begynner nesten å grine bare jeg ser en sånn liten edderkopp hjemme liksom, sier reality-stjerna.

Dagbladet utfordret henne derfor til å møte sin største frykt, nemlig å holde en stor, hårete edderkopp av typen tarantell.

Hun fikk først fjerne edderkoppen fra hånda si etter å ha besvart ti kjappe spørsmål.

  • Se hvordan det gikk da vi møtte Martine Lunde i Oslo Reptilpark i videoen øverst i saken!

TOK UTFORDRINGEN: Martine Lunde måtte bite tennene sammen da hun fikk edderkoppen plassert i hånda. Foto: Skjermpdump
Vis mer

Fant tonen i Mexico

I videoen svarer Lunde blant annet på hva hun føler for realitykollega Aleksander Sæterstøl (20), som hun fant tonen med i programmet.

Duoen var de første som hoppet til køys i årets sesong, noe de iherdig prøvde å skjule for kameraene.

De to deltakerne har beholdt den nære kontakten også etter innspillingen, og overfor Dagbladet røper de at de har hengt sammen nesten hver dag etter at de kom tilbake til Norge.

- Han er en utrolig snill person som bryr seg om andre, og så ser han jo veldig bra ut. Selv om han bor i Bergen og jeg i Oslo, så møtes vi ganske ofte, sier Lunde til Dagbladet.

Om de har blitt kjærester ennå, vil hverken Lunde eller Sæterstøl bekrefte.

- Du kan si at vi dater, ja, har Sæterstøl forklart.


MER ENN BARE VENNER: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl fant tonen da de var partnere inne på «Paradise Hotel». Foto: Kine Falch
Vis mer

Mange rare henvendelser

Oslo-jenta sjekket inn på hotellet i andre uka, men var allerede kjent for mange. Martine Lunde har per dags dato 151 000 følgere på Instagram, men antallet var også skyhøyt før hun ble TV-kjendis.

De siste åra har jobben hennes vært å dele bilder på det sosiale mediet, og etter Paradise-deltakelsen har hun også gjort suksess med bloggen sin.

- Jeg driver med Instagram på fulltid og tjener penger på kontoen min. Det er veldig gøy, har hun tidligere sagt til Dagbladet.

Hun forklarte at hun mottar en rekke merkelige henvendelser fra følgere.

- Det er flere som kontakter meg og spør om de kan kjøpe trusene mine, og mange menn som sender meg nakenbilder. Det er også flere som har spurt om de kan betale for å henge med meg, altså være «suger daddy». Jeg ler bare av det egentlig, det er jo ganske spesielt.

Sunday, April 30th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
July 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Recent Comments