Her brennmerker barnevakten toåringen med et krølljern: – Jeg var sliten

(Dagbladet): – Jeg kan på ingen måte tillate dette. Jeg fortalte henne umiddelbart at jeg kom til å ringe politiet.

Det sier den to år gamle guttens mor, Angela Persaud, til CNN.

Det var da foreldrene la merke til brennmerker på barnet at de ante uråd. De sjekket gjennom overvåkningskameraet som de hadde installert for nettopp slike anledninger. Det de så, gjorde dem forskrekket.

Nå er guttens barnevakt siktet for hendelsen.

Innrømmer brenningen

I videoen, som du kan se øverst i saken, kan man se den 21 år gamle barnevakten med et varmt krølljern. Hun sjekker først at det er varmt, før hun brenner guttens armer og bein.

Hendelsen skjedde i guttens hjem i New York.

Ifølge etterforskerne har barnevakten etterhvert innrømmet at hun ble frustrert over gutten og prøvde å disiplinere ham.

- Det hadde vært en lang uke og jeg var sliten. Barnet ville ikke høre på meg, så jeg ville disiplinere ham med jernet. Derfor brant jeg ham med det, skal barnevakten ha sagt i avhør.

- Hun har nevnt at det var veldig frustrerende, og at han har vært ulydig tidligere. Hun sa at han har slått henne før. Vel, han er ikke tre år engang. Det er en grunn for at de kaller det trassalderen. De gjør dette ofte, sier mora til CNN.

- Forkastelig

Gutten ble ikke alvorlig brent og derfor ikke sendt til sykehuset, men ifølge familien skal han ha blitt rystet over hendelsen. Barnepasseren skal bare ha jobbet for familien i noen få uker.

- Det er det mest forkastelige. Jeg mener, du ser noen fysisk…noen du stoler på. Dette er ikke noe som bare skjer én gang. Hjertet mitt brister fordi jeg ikke aner hva jeg ikke vet.

Tuesday, January 17th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
July 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Recent Comments