• Leicester – Hull 3-1 (1-1)

(Dagbladet): Leicester så nesten ut som sitt gamle jeg da de smadret Liverpool tidligere denne uka. Mange stilte seg spørsmålet: Var det et blaff, eller kan vi forvente mer av revene framover?

Etter dagens kamp mot Hull, er det i hvert fall sikkert at Leicester har begynt å få tempoet som gjorde dem livsfarlige i fjor inn igjen i spillet.

Overrasket

Blåtrøyene styrte totalt innledningsvis, men det var Hull som tok ledelsen da Wilfred Ndidi surret det til og mistet ballen. Clucas avsluttet en effektiv kontring med å styrte ballen inn 0-1, helt mot spilles gang.

Leicester fortsatte å hamre på framover i banen. Belønningen kom like før halvtimen var spilt.

Som et blaff fra en bedre tid leverte de rask, effektiv og deilig kontring med raske kombinasjoner framover i banen. Det var til slutt Fuchs som lurte inn innlegget fra Vardy i nettet.

Den glemte helten
Kampen svingte fram og tilbake etter utligningen. Hull var kanskje hakket hvassere, men de greide aldri å ta mulighetene.

0-1: Clucas lurer inn kampens første mål. Foto: NTB Scanpix
Vis mer

Det gjorde derimot Leicester.

Og det var en gammel helt som ble tunga på vektskåla.

Riyad Mahrez har vært en skygge av seg selv denne sesongen. Men etter 60 minutter viste han egenskapene som gjorde at han endte med 17 mål og elleve målgivende i fjorårssesongen.

Han fikk ballen på 17 meter og dro to skuddfinter som sendte Robinson i pølsebua, og kaffekøa før han lurte ballen inn i nærmeste hjørnet.

Det var Mahrez’ fjerde Premier League-mål for sesongen, og det første siden november i fjor.

Ett minutt på overtid ble kampen avgjort da Tom Huddlestone var uheldig og scoret selvmål.

UTLIGNET:  Christian Fuchs. Foto: NTB Scanpix