Halfvarsson går til angrep på egne etter han ble ydmyket av Krogh: – Jeg er irritert

Så skjedde det igjen. Calle Halfvarsson i duell mot en norsk langrennsutøver endte med spurttap for svensken.

Denne gangen var det Finn-Hågen Krogh som ble for sterk i gårsdagens verdenscupstafett.

Kritisk

Som bildet over viser, var det en svært oppgitt Halfvarsson som igjen måtte gi tapt på hjemmebane foran et hav av svenske tilskuere.

I etterkant har 27-åringen kommet med kritikk av laguttaket:

- Jeg er irritert over at jeg ble satt opp på ankeretappen, sier han ifølge Aftonbladet.

Halfvarrson forklarer:

- Med tanke på formen jeg er i så burde jeg ha gått en annen etappe. Det var ikke bra mentalt for meg bli knust av Finn-Hågen Krogh, som mest sannsynlig går ankeretappen i VM.

Halfvarsson har nemlig slitt med sykdom i en periode, og sto blant annet over Tour de Ski. I helga var han tilbake i verdenscupsirkuset i Ulricehamn.

Ingen vil gå

Tidligere i dag skrev Dagbladet om mulige ankermenn for det norske stafettlaget. Kongen Petter Northug, prinsen Finn-Hågen Krogh, jokeren Emil Iversen og stjerneskuddet Johannes Høsflot Klæbo ble alle trukket fram som kandidater.

I dag avslører Halfvarsson at de i Sverige sliter med et helt annet problem enn i Norge. 27-åringen sier at ingen vil ha den i Sverige:

- Vi diskuterte laget på forhånd, men det var ingen andre som ville ha ankeretappen, så da gjorde jeg det. Sett i etterkant burde vi ha snakket mer om det. Nå har Krogh et mentalt overtak på meg før VM, selv om jeg er i dårlig form.

Hadde en plan

Den svenske landslagssjefen Rikard Grip tar kritikken fra egen utøver med knusende ro.

- Vi vet hva Calle er god for. Jeg forstår at han er frustrert etter å ha tapt en spurt. Det hadde alle utøvere vært. Vi får håpe han bruker tapet som tennvæske mot VM, sier Grip.

Monday, January 23rd, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
July 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Recent Comments