Fans lot seg lure trill rundt av Twitter-konto som «bekreftet» stjernegraviditeten

(Dagbladet): I hele høst har ryktene svirret rundt popstjerna Cheryl Ann Fernandez-Versini (33), tidligere kjent som både Cheryl Cole og Cheryl Tweedy.

Hun er sammen med Liam Payne (23), kjent fra boyband-suksessen One Direction. Det er ti år mellom de to stjernene, men det har ikke stoppet romansen på noen måter. Ryktebørsen skal ha det til at de to nå skal bli foreldre.

Artisten har ikke bekreftet dette selv, men har både vist fram og gjort forsøk på å skjule den voksende babymagen. I en tettsittende, grønn kjole viste den 33 år gamle stjerna i november fram det som angivelig skal være en babymage, som hun i månedsvis har prøvd å holde skjult.

Det var tidligere i høst. Som nevnt har popstjernen også forsøkt å holde magen skjult, som da hun nylig satt som limt til bordet under en signering.

Lurte fansen

Musikkparets fans lurer naturligvis på hvor landet ligger, men det har hele tiden vært stille fra popstjerna. Selv om stjerna enda ikke har uttalt noe, gikk fans fem på da en falsk profil ble opprettet i Cheryls navn.

Der ble graviditeten «bekreftet», ved at emojier av tåteflasker og babyer ble brukt i en melding hvor det sto at hun gledet seg til 2017.

Gratulasjonen begynte raskt å strømme inn fra fans over hele kloden, og flere påpekte at det var fint og endelig få en bekreftelse fra «Fight For This Love»-sangeren, skriver Daily Mail.

Kontoen hadde i underkant av 800 følgere, og hadde heller ikke «verifisert»-stempelet som kjendisers kontoer i sosiale medier ofte har.

Det tok derfor ikke langt tid før noen påpekte at dette rett og slett bare var en bløff. Kontoen forsvant, men det er ukjent om det er Twitter selv eller brukeren bak som har gjort det.

På sin ekte konto har 33-åringen over seks millioner følgere. Hun har ikke kommentert saken selv ennå. Hennes siste melding på nettstedet var en nyttårshilsen.

Artikkelen fortsetter under.

Møttes på audition

Spoler man ni år tilbake i tid, finner man en sjarmerende start på det som i dag regnes som et av Storbritannias største kjendispar.

I 2008 gjorde den 14 år gamle Liam Payne som mange unge jenter og gutter har gjort før ham – gikk på audition til «X-Factor» i håp om å sjarmere dommerne i senk.

Med låta «Fly me to The Moon», var det bare såvidt den mye omtalte «skurken» i showet, Simon Cowell, ga 14-åringen en billett videre til neste runde.

Payne klarte imidlertid med sin flørtende opptreden og et aldri så lite blunk, å overbevise både Cheryl Cole samt det resterende jurymedlemmet Louis Walsh.

- Jeg liker deg. Du er veldig søt, og har karisma. Jeg så hvordan du ga oss et småfrekt blunk, sa hun etter auditionen.

Seansen har de siste dagene blitt mye delt i sosiale medier, etter at nyheten om at paret angivelig venter barn ble kjent.

Monday, January 2nd, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
October 2023
M T W T F S S
« Oct    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Recent Comments