DIREKTE: Liverpool med gigantiske sjanser: – En helt vanvittig redning

• Liverpool – Manchester United 0-0 (0-0)

SISTE: Mignolet og de Gea med hver sin praktredning.

(Dagbladet): Saken oppdateres fortløpende gjennom kampen.

45′: Dommer Martin Atkinson blåser av første omgang.

43′: Så skjer det mye her. Lukaku brenner til fra ti meter, men Simon Mignolet varter opp med en praktredning. Liverpool forsøker å kontre, men United gjenvinner igjen. Deretter duellerer Lukaku og Dejan Lovren om en ball, som ender i at kroaten faller og tar seg til ansiktet.

- Hadde forventet en bedre avslutning fra storscorer Romelu Lukaku der, sa Øyvind Alsaker.

42′: Philippe Coutinho finter vekk tre-fire United-spillere før han slår inn mot mål. David de Gea fanger innlegget.

40′: Igjen prøver Salah seg. Roberto Firmino slår en hard pasning til egypteren som får kontroll på ballen ved hjelp av kneet. Skuddet er derimot svakt.

35′: Gigantiske sjanser for Liverpool. Roberto Firmino får kontroll på ballen etter at den klareres ut. Han finter ut en United-forsvarsspiller før han slår inn. Joel Matip skyter mot mål, men David de Gea varter opp en fantastisk beinparade. Returen havner hos Salah, men vingen skyter like utenfor.

- Det er en helt vanvittig redning, sa TV 2-kommentator Petter Myhre.

- En utrolig redning og en utrolig miss, konkluderte Peter Schmeichel i pausen.

34′: Philippe Coutinho skaffer en corner for hjemmelaget. Ballen klareres ut.

30′: Kampens største sjanse kommer ved Nemanja Matic. Henrikh Mkhitaryan tar ned en klarering på brystet før han legger ballen til rette for Matic. Serberen brenner kula like til sides for mål.

22′: Anthony Martial felles på kanten av sekstenmeteren. Frispark i god posisjon. Young slår inn, men Liverpool klarer ballen ut.

20′: Egypteren dribler igjen av noen United-spillere, før han gir ballen videre til Philippe Coutinho. Det ender i ingenting. Egypteren har vært kampens beste spiller hittil.

18′: Mohamed Salah varter opp med noen finter utenfor sekstenmeteren til United. Salah, som nylig sendte sitt Egypt til VM, faller deretter på sekstenmeterstreket. Ingenting, ifølge dommer Martin Atkinson.

16′: Joe Gomez blir spilt fri på høyresida, men unggutten blir taklet da han skal avslutte.

14′: Georginio Wijnaldum får en fin sjanse. Mohamed Salah drar av et par mann før han spiller videre til nederlenderen. Wijnaldum får vendt opp, men skuddet går rett på keeper.

10′: Midtstopper Joel Matip prøver seg fra 20 meter. Høyt over målet til de Gea.

7′: Kampens første skudd på mål. Roberto Firmino finner Georginio Wijnaldum i United-boksen. Nederlenderen avslutter rett på David de Gea.

6′: Manchester United har vært best innledningsvis.

2′: Matteo Darmian prøver seg fra 35 meter. Ufarlig.

1′: Antonio Valencia skaffer en corner for Manchester United. Den renskes unna til ny corner.

1′: Kampen er i gang.

Liverpool ligger på sjuendeplass på tabellen. Kveldens motstander Manchester United ligger på andreplass med sju poeng mer.

Før kampen ble den nye Kenny Dalglish Stand undekket.

- Kanskje er det et sånt øyeblikk som skal til for Liverpool i dag. Å se én av sine gamle helter, én av spillerne som var med da Liverpool var den dominerende kraften i engelsk fotball. Da det var Liverpool som hentet hjem trofeer sesong etter sesong. Den tiden er forbi, sa TV 2-kommentator Øyvind Alsaker.

- Jeg tror de han den perfekte mannen for klubben, sa Kenny Dalglish om Liverpool-trener Jürgen Klopp til Sky Sports før kampen, ifølge NTB.

- Hvis spillerne tror på det selv, kan de snu trenden. Ingenting ville vært bedre enn å starte med det lørdag.

Saken fortsetter under bildet.

LEGENDE: Den nye Kenny Dalglish Stand. Foto: Jon Super / SilverHub / REX / Shutterstock
Vis mer

Både Liverpool og Manchester United sliter med mange skader.

- Han (Coutinho) er alltid viktig for Liverpool. Det er et tap for Liverpool å ikke ha Mané, han har vært strålende. Han var uheldig da han ble utvist mot Manchester City, sa Manchester United-legende Peter Schmeichel til TV 2.

- For Liverpool handler alt om å angripe. Vi har snakket før om forsvarsspillet deres, men de har skapt mange sjanser. Jeg tror det bare er et spørsmål om tid før disse sjansene gir mål. Jeg sier ikke at de kommer til å bøtte inn mål i dag, men de vil komme da ting klaffer bedre, sa Liverpool-legende Robbie Fowler til TV 2.

Liverpool må klare seg uten Adam Lallana, Nathaniel Clyne og Sadio Mané.

Sistnevnte skadet seg på landslagsoppdrag forrige uke.