«Breaking Bad»-stjerna ble fersket i å ha sex på toget: – Hun ga meg et blikk som sa: «Deg! Hvordan? Nei»

(Dagbladet): Den amerikanske skuespilleren Bryan Cranston (61) er mest kjent for sine roller som Hal i «Malcom i midten» og Walter White i kultserien «Breaking Bad».

I sistnevnte serie spiller han en kreftsyk kjemilærer som starter med produksjon og salg av metamfetamin for å sikre familiens framtid.

I virkeligheten er han gift med Robin Dearden (63) og lever et mindre dramatisk liv som skuespiller og regissør.

Men da den prisbelønte skuespilleren gjestet talkshowet «Conan» med Conan O’Brien (54) tidligere denne uka, overrasket han med sine gøyale historier.

Hadde sex på toget

Overfor talkshowverten avslørte Cranston at han og kona, som nylig feiret 28 år som mann og kone, tilbrakte bryllupsreisen i 1989 rundt i Europa, ifølge Fox News.

Videre fortalte han at en del av turen var å komme seg fra Sveits til Italia, og i stedet for å kjøre bil over alpene bestemte paret seg for å ta toget.

- Reiselederen vår sa: «Forresten, den tredje tunnelen er 50 minutter lang. Det er en tradisjon at par på bryllupsreise utnytter tiden», sa Bryan til talkshowverten.

Toget de reiste med tok for øvrig ikke bare med seg passasjerer, men også biler. Det kjente paret tilbrakte derfor mesteparten av tiden i bilen.

Han forklarte at det ble helt mørkt da toget kjørte inn i den lange tunnelen, og at de derfor bestemte seg for å ha sex.

- Det var så spennende. Men plutselig begynte jeg å se konturene av det vakre ansiktet til kona mi, og jeg tenkte bare at øynene mine begynte å vende seg til mørket, forklarte han.

Det som imidlertid skjedde var at toget hadde kjørt ut av tunnelen, og det var derfor dagslyset som gjorde at han brått kunne se tydelig igjen.

- Barna foran bilen vår snudde seg og bestemoren deres sa: «Nei, nei, nei, nei», mens hun ga meg et blikk som sa: «Deg! Hvordan? Nei», lo han, ifølge Fox News.

- Min vakre kone sa de tre ordene som du aldri ønsker å høre: «Get off me».

Forlatt av foreldrene

Bryan Cranston gikk i sine fars fotspor, avdøde Joe Cranston. da han valgte å bli skuespiller.


GODT GIFT: Skuespilleren og kona feiret nylig 28 års bryllupsdag. Foto: NTB scanpix
Vis mer

Men det var alt annet enn støtte han fikk fra faren i barndommen, fortalte Cranston under et intervju med The Times i fjor.

Som 11-åring måtte han, sammen med sine to søsken, flytte inn hos besteforeldrene fordi faren valgte å flytte fra dem.

- Hun ble en skygge av seg selv

Moren, Audrey Peggy, slet på sin side med alkoholproblemer og var heller ikke i stand til å ta vare på de tre barna.

- Pappa valgte å dra fra oss. Mamma valgte å bli alkoholiker og drukne sorgene. Hun ble en skygge av seg selv. Og ingen forklarte noensinne hvorfor pappa dro, sa han til avisa.

Han innrømmet at skuffelsen fremdeles preger ham.

- Det er mye smerte jeg må håndtere. Det er verre enn om de hadde dødd i en bilulykke, fordi de fremdeles var der fysisk, et eller annet sted. Fram til jeg fylte ti år, var mamma og pappa fantastiske. Det er det som gjør så vondt. Mamma var støttende og pappa var som læreren min; vi gjorde ting sammen og han kjøpte et esel som vi kunne leke med. Men så ble alt bare borte, sa han.

Saturday, August 12th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
December 2023
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments