Ari Behn har fått ny kjæreste

(Dagbladet): Forfatter og kunstner Ari Behn (44) er blitt kjæreste med Ebba Rysst Heilmann (32), skriver Se og Hør på nett.

Det var ukebladets papirutgave som kunne avsløre nyheten tirsdag morgen.

Rysst Heilmann er utdannet jurist med master i rettssosiologi, og er namsfullmektig ved Namsfogden i Oslo.

Der jobber hun med saksbehandling innen sikring av pengekrav, ifølge et intervju på nettsidene til Universitetet i Oslo fra 2016.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med paret, men har foreløpig ikke lykkes med det.


Faksmilie: Tirsdagens Se og Hør.
Vis mer

Ble singel i fjor

I starten av august 2016 annonserte Ari Behn og prinsesse Märtha Louise (45) at de hadde valgt å gå hvert til sitt etter 14 års ekteskap.

Nyheten om bruddet ble offentliggjort på Slottets nettsider, og det het følgende i pressemeldingen den gang:

«Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn har bestemt seg for å gå fra hverandre. Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn giftet seg i Nidarosdomen i Trondheim 24. mai i 2002. Sammen har de barna Maud Angelica Behn, født 29. april 2003, Leah Isadora Behn, født 8. april 2005, og Emma Tallulah Behn, født 29. september 2008. Foreldrene vil ha delt omsorg, og barna fortsetter på sine skoler.»

Det siste året har både Behn og Märtha Louise fortalt om tida etter bruddet, Behn sist i et portrettintervju med Dagbladet Magasinet (krever Pluss-innlogging).

- Det er en enorm forandring i livet mitt. Man kan sammenlikne det med et dødsfall. Jeg føler at jeg dør hver dag, delte kunsteren åpenhjertig i intervjuet.

Denne våren har 44-åringen for øvrig vært opptatt med den omreisende utstillingen «Inferno», og i løpet av de par siste månedene har han solgt malerier for over 2,5 millioner kroner.

Kjøpte nytt hus

Etter bruddet ble det kjent at Märtha Louise skulle beholde parets hus i Lommedalen, i tillegg til landstedet på Hankø. Begge eiendommene er hennes særeie.

En måneds tid seinere skrev Se og Hør at Behn hadde gått til anskaffelse av et nytt krypinn, i nærheten av familiens tidligere hjem.

Forfatteren og kunstneren kjøpte seg en bolig i Lommedalen i Bærum, nærmere bestemt på Haugsåsen. Boligen kostet 7,9 millioner kroner, ifølge ukebladet.

Et par dager etter at Behns boligkjøp ble kjent, gratulerte han Märtha Louise med 45-årsdagen i et innlegg på Instagram-kontoen sin. Der la han ut et bilde av en rose, fulgt av den korte teksten: «Happy Birthday. We love you».

Samme høst reiste 44-åringen fra landet, og dro på tur til Andalucia i Spania. Der slappet han blant annet av med rideturer under åpen himmel.

- Verdens beste lekegrind. Og med verdens beste lekekamerater, Magnus Rønningen og Don Alfonso. Helt ærlig? Magnus er den råeste rytter jeg har sett. Det nærmeste jeg kommer Ronaldo på hesteryggen, skrev Behn om turen i en tekstmelding til Dagbladet den gang.

Kunsteren og forfatteren var for øvrig blant kjendisene som takket nei til å delta i den kommende sesongen av «Farmen kjendis» på TV 2.

Behn var imidlertid å se i «4-stjerners middag» på TVNorge tidligere i år, og før jul åpnet han seg blant annet om sine foreldres skilsmisse i «Ari, Moi og Magnus – en uforglemmelig guttetur» på TV 2.

Tuesday, June 27th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
December 2023
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments