Realitystjerna sørget over tapet av forloveden. Endte opp som høyreekstrem

(Dagbladet): Tila Tequila (35) ble for alvor et kjent fjes etter at hun to ganger prøvde å finne den store kjærligheten via MTV-programmet «A Shot At Love».

Programmet gikk ut på at håpefulle – både kvinner og menn – fikk en mulighet til å konkurrere om å bli Tequilas bedre halvdel.

Realitystjerna, hvis egentlige navn er Thien Thanh Thi Nguyen, har også gjort suksess som modell for blant annet Playboy, og har også lagt godvilja til når det gjelder drømmen om en karriere som både artist og skuespiller.

Men det er hverken 35-åringens sangstemme eller skuespillerprestasjoner som har skapt overskrifter de siste åra.

Forloveden døde brått

Tequila er opprinnelig fra Singapore, men er oppvokst i Houston. I 2001 flyttet hun til stjernebyen Los Angeles – nettopp for å bli kjendis.

Og det fikk hun til.

Kort tid etter hennes to mislykkede forsøk på å finne kjærligheten gjennom MTV-serien, forelsket hun seg i Casey Johnson, arving til det kjente legemiddelfirmaet Johnson & Johnson.


NYFORLOVET: Casey Johnson og Tila Tequila ble forlovet bare noen uker før Casey døde. Foto: NTB scanpix
Vis mer

Under en måned etter at paret hadde forlovet seg i slutten av 2009, ble Johnson funnet død i sitt hjem i Los Angeles.

Dødsårsaken skal ha vært diabetisk ketoacidose (en tilstand som kan oppstå hvis blodsukkeret ditt blir altfor høyt på grunn av insulinmangel, jour.anm.), skriver People.

Dette var kun starten på noen svært turbulente år for realitystjerna.

Nær døden etter overdose

Noen måneder etter forlovedens brå dødsfall, måtte Tila Tequila kjempe en innbitt kamp for å stoppe at to sju år gamle sex-videoer, som hun hadde filmet med en ekskjæreste, skulle komme på avveie.

Hennes advokat, Alan Gutman, ba en dommer i L.A. County om å legge ned forbud mot offentliggjøringen av en av videoene, men dommeren var ikke enig i at advokaten hadde lagt frem en god nok sak, skrev TMZ den gang.

Nettstedet skrev at dommeren nærmest lo henne opp i ansiktet og skal ha uttalt at Tila Tequila «så å si livnærer seg på å utlevere sin seksualitet».

To år etter sexvideo-skandalen, ble det kjent at 35-åringen hadde tatt en uheldig overdose som førte til at hun opplevde aneurisme i hjernen.

Dette kunne vært fatalt, men etter å ha overlevd den skremmende hendelsen, ble hun innlagt på klinikk for å ta hånd om narkomisbruk og psykiske problemer.

- Jeg husker at det føltes som bein spratt ut på siden av hodet mitt, fordi smertene var så ille. Jeg tok medisiner og prøvde å sove, men da jeg våknet, fikk jeg brekninger. Jeg trodde jeg skulle dø, fortalte hun til Us Weekly i 2012.

Tv-profilen uttalte at hun følte seg som en ny og endret person etter å ha blitt skrevet ut fra klinikken, og i 2014 virket alt til å roe seg da hun ble mor til dattera Isabella Monroe.

Men den gang ei.


DRØYE MENINGER: Tila Tequila rakk bare å være i «Celebrity Big Brother»-huset i én dag før det ble bestemt at hun ikke fikk være med lenger. Foto: REX Shutterstock 
Vis mer

Kasta ut fra reality-serie

I august i fjor ble hun rett og slett kasta ut av reality-serien «Celebrity Big Brother» etter kun én dag, etter at flere seere klaget på den kontroversielle stjerna, meldte Daily Mail.

Årsaken skal ha vært hennes hyppige delinger i sosiale medier med rasistisk budskap med undertoner rettet mot nazismen.

Ifølge Huffington Post delte hun blant annet et bilde av seg selv med nazi-armbånd foran inngangsporten til Auschwitz i 2013.

Overfor tabloidavisa The Sun forklarte hun sine nye kontroversielle meninger ved å skylde på rusproblemene og sorgen hun gikk gjennom etter forlovedens dødsfall.

- Jeg tok mye dop og lider av alvorlig depresjon. Jeg var ikke god i hodet, sa hun den gang ifølge Mirror.

Utestengt fra sosiale medier

I november i år vakte hun imidlertid oppsikt igjen da hun ble utestengt fra sosiale medier fordi hun tvitret et bilde der hun gjorde Hitler-hilsen.


KONTROVERSIELT: Denne Twitter-meldingen og bildet førte til at stjerna ble utestengt fra sosiale medier. Skjermdump: Twitter
Vis mer

Bildet er tatt på en samling for den politiske bevegelsen lengst til høyre i USA – den såkalte alt-right-bevegelsen, som ofte knyttes opp mot ny-nazisme.

Bildet Tila Tequila tvitret til omverden var etterfulgt med beskrivelsen «seig heil».

Middagen hun deltok i da bildet ble tatt, høstet enorm oppmerksomhet. Arrangementet gikk av stabelen for å feire Donald Trumps valgseier, og ble arrangert av The National Policy Institute, en organisasjon The Washington Post beskriver som «en hvit nasjonalist organisasjon».

Saturday, December 31st, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments