Real Madrid gikk på sesongens første poengtap mot Villareal

Real Madrid måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Villarreal i La Liga onsdag. Poengtapet var lagets første for sesongen.

Mannskapet til Zinédine Zidane sto med fire strake seirer foran onsdagens hjemmekamp mot et Villarreal-lag som heller ikke hadde tapt på sine fire første kamper. Bortelaget forlot Santiago Bernabéu med sin gode statistikk i behold, til tross for en flora av Real-sjanser mot slutten.

Kaptein Bruno Soriano sendte Villarreal i ledelsen rett før pause på straffespark etter at Real Madrid-kaptein Sergio Ramos hadde handset i eget felt.

Tre minutter etter pause gjorde Ramos det godt igjen ved å stange ballen i mål etter et hjørnespark fra colombianske James Rodríguez.

Flere mål ble det ikke i kampen, og det skal gjestene være aller mest fornøyd med. Cristiano Ronaldo var svært nær å snu kampen etter et kvarter i annen omgang, men avslutningen på innlegget fra innbytter Dani Carvajal strøk stolpen.

De siste ti minuttene produserte hjemmelaget sjanser på løpende bånd, men Villarreal-keeper Sergio Asenjo stoppet gode avslutninger fra både Toni Kroos og Álvaro Morata.

Real Madrid vant sine 12 siste kamper forrige sesong og kunne onsdag ha satt ny rekord med 17 serieseirer på rad. I stedet må laget nøye seg med å dele rekorden med Barcelona, som vant 16 på rad i 2011.

Real Madrid har 13 poeng etter fem kamper av årets sesong. Barcelona kan krype helt opp i ryggen på hovedstadslaget med seier i storkampen mot Atlético Madrid senere onsdag.