Her er kjendisenes villeste halloween-kostymer

(Dagbladet): Denne helgen har det vært fullt fokus på den årlige halloween-feiringen, og flere kjendisene har – som forventet – gått «all in».

Hvert år kjemper nemlig de store stjernene om å få til de skumleste, mest kreative eller oppsiktsvekkende kostymene.

En av stjernene som har fått mye oppmerksomhet for sitt svært gjennomtenkte og angivelig tidskrevende kostyme, er sangstjernen Katy Perry (32).

Da hun lørdag ankom Kate Hudsons årlige halloween-fest, var hun utkledd som presidentkandidat Hilary Clinton (69), en forvandling profesjonelle makeupartister sørget for.

Mens en av hennes kamerater var kledd ut som ektemannen Bill Clinton, var kjæresten Orlando Bloom (39) kledd ut som Donald Trump, ifølge Washington Post.

Kostymevalget har ikke gått upåaktet hen i utenlandske medier.


STOR FORVANDLING: Sanger Katy Perry kledde seg ut som presidentkandidat Hilary Clinton, mens en kamerat av henne var utkledd som ektemannen Bill Clinton. Foto: NTB scanpix
Vis mer

- Overbevisende

- Orlando Bloom og Katy Perry vant nettopp Halloween, skriver nettstedet E! Online.


IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Orlando Bloom var nærmest ugjenkjennelig da han kom utkledd i et humoristisk Donald Trump-kostyme. Foto: NTB scanpix
Vis mer

- De så veldig overbevisende ut, skriver nettsiden The Telegraph.

Makeupartistene forandret ansiktet og halsen til «Roar»-sangeren med flytende latex, mens en blond parykk og en rød dress fullførte den gjenkjennelige Hilary Clinton-looken.

Fikk skryt for kostymet

Også reality-stjernen Kylie Jenner (19) fikk mye ros da hun kledde seg ut som Christina Aguilera lørdag kveld.

Antrekket var inspirert av popstjernens musikkvideo til låten «Dirrty» fra 2002 – og var svært gjennomført.

Jenner delte hele ni bilder av forandringen på sin egen Instagram-profil, og også Aguilera selv var imponert over 19-åringens Halloween-utkledning.

- YAASSSSS….. Dreper det, Kylie Jenner. Ja til Dirrty 2016, skrev artisten da hun delte et bilde av Jenner på Instagram.

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments