Guardiola om Mourinho før gigantmatchen: – Jeg aksepterer en invitasjon hvis jeg får det

Pep Guardiola insisterer på at han ikke har noen problemer med José Mourinho før Manchester-derbyet.

Lørdag møtes de to managerprofilene i Premier League for første gang, når Manchester City gjester Old Trafford. Før lokaloppgjøret har mye av oppmerksomheten blitt rettet mot historikken til Guardiola og Mourinho.

- Jeg aksepterer en invitasjon hvis jeg får det. Jeg har sagt mange ganger at jeg har stor respekt for ham, sa Guardiola på sin pressekonferanse fredag.

- Jeg forsøker alltid å lære av mine kollegaer, og jeg lærer fra ham også. Rivaleriet er bare i mediene. Han var min trener som Sir Bobby Robsons assistent.

- Det forrige møtet mellom Madrid og Barcelona var ikke enkelt, men vi møtte hverandre for to eller tre uker siden i et møte med Premier League-trenerne. Vi snakket med Ronald Koeman og Tony Pulis, så det var ok.

Respekt for Ibrahimovic

Guardiola har også en fortid med Manchester United-spiss Zlatan Ibrahimovic.

- Jeg har stor respekt for Zlatan, for det han har gjort og den karrieren han har. Han har hatt stor innflytelse overalt hvor han har vært, og han er fantastisk, spesielt på banen. De store spillerne trenger ikke tid eller å tilpasse seg en ny liga, sa spanjolen.

- Ikke noe problem

Mourinho nedtonet også rivaleriet med Guardiola på sin pressekonferanse fredag.

- Det er ikke noe problem, sa portugiseren.

- Manchester City er et godt lag. De var et godt lag sist sesong, for to år siden, for tre år siden og for fire år siden. De har vært bra kanskje helt siden de fikk nye eiere. De har en sterk tropp.

(NTB)

  • United – City spilles klokka 13.30 i morgen og sendes på TV 2 Sport Premium.
Friday, September 9th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments