Sveriges justisminister angrepet på asylmottak


(Dagbladet): Sveriges justis- og innvandringsminister Morgan Johansson ble angrepet med et brannslokkingsapparat under et besøk til et asylmottak i Broby mandag ettermiddag. Det skriver svenske Expressen.

Det var en beboer på asylmottaket som gikk til angrep på ministeren rundt klokka 16.00, og sprutet på han med brannslokkingsapparatet.

- Det var en person som åpenbart sto og ventet på meg og sprutet skum på meg. Det er klart jeg ble overrasket, men jeg er uskadd, sier Johanssen til Sveriges Radio.

En av Johanssons livvakter skal raskt ha gått mellom angriperen og ministeren. Livvakten skal heller ikke være skadd.

Videre forteller Johansson til Sveriges at han ble skremt av hendelsen.

- Det ble jeg, det er klart at man blir overrasket av det, men jeg har ikke tatt skade av det. Samtidig skal man ikke ta for lett på sånt som dette heller. Man kan ikke bare si at man skal gå videre for det er klart at det er alvorlig, sier ministeren.

Besøket til asylmottaket var ifølge Expressen et av flere Johansson gjorde i Östra Göinga kommune mandag. Justis- og innvandringsministeren skal imidlertid ikke ha avlyst andre besøk mandag ettermiddag og kveld som følge av hendelsen. Det forteller ministerens pressekontakt til Expressen.

- Jeg har pratet med Morgan Johansson og han har det bra. Personen som gjorde dette er tatt hånd om av politiet, sier pressekontakten Kristian Brangenfedt.

Monday, March 23rd, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments