Spilte en halvtime, men bare to spillere på banen fikk bedre børskarakter


MADRID (Dagbladet): Til tross for at både tremålsscorer Cristiano Ronaldo og den mulig avtroppende trener Carlo Ancelotti stjeler de største oppslagene i spanske aviser, ofrer selvfølgelig de store avisene Martin Ødegaards historiske debut for Real Madrid i går kveld solid plass.

Den store sportsavisa Marca hyller Ødegaard-debuten, og lot seg imponere av at unggutten tilsynelatende ikke lot seg prege av omgivelsene i den drøye halvtimen han fikk.

- Han virket ikke å la seg overvinne av verken stedet eller nervene, og da han beveget seg rundt på banen var det med finesse. Han ga meg en følelse av en stor personlighet, selv om det var en nødvendig betingelse for denne debuten at ikke alle kunne spille, skriver avisa, og belønner han med karakteren 6,5 på børsen.

Det er tredje best på banen, bare slått av Pepe (6,6) og Ronaldo (6,8).

Marcas statistikk er som Optas, der Ødegaard lykkes ett hundre prosent med det han foretok seg utpå Santiago Bernabeu.

Også den andre store sportsavisa i Spania, AS, lot seg imponere. Riktignok er ikke AS i nærheten av børspoeng som konkurrenten Marca, men spaltist Juanma Trueba skriver at forsmaken på hva de kanskje har i vente var god.

- Debuten ga oss en mulighet til å se hva den norske spilleren handler om, foruten alderen hans: Han er klasse, har selvtillit og er venstrebeint. Det er en interessant spiller, akkurat som andre som har vært lovende for Castilla (reservelaget, red.anm.), som Mata Burgui og Pablo Sarabia (som spilte for Getafe i går).

Sunday, May 24th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments