Slik gikk det med årets «Paradise»-deltakere

(Dagbladet): I slutten av mai kunne Martine Sjøhaug (21) og Pierre Olsson (21) slippe jubelen løs, da de gikk seirende ut av «Paradise Hotel» med 150 000 kroner hver.

De to fant fort tonen inne på hotellet, og ble kjærester etter oppholdet. Overfor Dagbladet forklarte paret hvordan hverdagen så ut etter å ha kommet ut av «Paradise»-bobla.

- Det går veldig bra med oss om dagen. Martine bor i Drammen, jeg bor i Oslo. Vi har ikke planlagt så mye framover, og tar en dag av gangen, fortalte Pierre om kjærlighetslivet.

- Klar over problemstillingen

I årets sesong er det flere av deltakerne som har markert seg i tv-ruta. Blant dem er Mathias Alexander Pettersen som ble sett på som en ekte livsnyter av både deltakere og seere i årets sesong.

Selv om 22-åringen tilbragte mange uker på hotellet i Mexico, er han langt fra lei av sol og festing. 

- Jeg tar livet med ro, ass. Planene mine for sommeren er å reise, feste og ha det mest mulig gøy, før jeg må bli voksen. Jeg har kjøpt en enveisbillett til Hellas, hvor jeg skal besøke noen venner, også satser jeg på en USA-tur, sier Pettersen til Dagbladet.

- Hva er planene dine for høsten da?

- Jeg har ingen jobb nå, så når jeg kommer hjem er planen å søke forskjellige stillinger, og ta opp noen fag. Drømmen min er å bli ingeniør.

- Tror du deltakelsen din i «Paradise Hotel» kan sette en stopper for den drømmen?

– Jeg har jo vært klar over den problemstillingen helt siden jeg takket ja til å være med, men jeg ser ingen hindring. Etter hvert så er vi alle «glemt» uansett. Jeg angrer ikke på deltakelsen, og ville nok sagt ja til å bli med i nok en sesong.

- Vil på tv igjen

Audun Sørseth hadde som mål i årets sesong å komme lengst mulig. På den måten kunne han også skape PR rundt seg selv, slik at han kunne fortsette å skape en inntekt, ved å feste.

Den planen skal ifølge ham selv ha fungert godt. 

- Jeg har det veldig bra. I det siste har jeg vært på ulike oppdrag for utesteder, og får veldig mange forespørsler. Framover har jeg imidlertid håp om at jeg kan gjøre tv-oppdrag i stedet for, sier Audun Sørseth til Dagbladet.

- Hvilke tv-oppdrag er det du ønsker jobbe med?

- Alt mulig. Enten som programleder, eller deltaker. Jeg har ikke planer om verken jobb eller studier til høsten, så jeg venter på et jobbtilbud. En fyr som meg hører hjemme på tv, sier han. 

- Litt lei

Sara Stålesen fikk også mye oppmerksomhet under årets sesong. Vel hjemme fra Mexico er hverdagen imidlertid preget av langt mindre drama.

- Akkurat nå jobber jeg for en klesbutikk, noe jeg også gjorde før jeg deltok i «Paradise». Men til høsten er målet å studere, og forhåpentligvis flytte til Stavanger eller Trondheim. Jeg er litt lei av å bo i Kristiansand, og vil gjerne søke nye utfordringer, sier Stålesen til Dagbladet.

22-åringen forklarer at hun har søkt seg inn på flere forskjellige studier, og håper å kunne studere i mange år.

– Interessefeltet mitt er veldig stort, kan du si.

- Hvilke planer har du for sommeren?

– Jeg vil bruke store deler av ferien på å oppleve Norge. 

Vil bli sykepleier

Også for Harald André Vanebo blir det en rolig sommer. I mars fikk han nemlig seg kjæreste, og vil bruke sommeren sammen med henne. 

- Jeg har starta å jobbe igjen, så i sommer skal jeg bare være hjemme med kjæresten, sier Vanebo til Dagbladet.

Han forklarer at han nå jobber som pleiearbeider ved et bo- og behandlingssenter i Steinkjer. Der har han også jobbet de siste fire årene.

- Kontrasten til «Paradise Hotel» er ganske stor, og jeg trives godt med det. Neste år begynner jeg på sykepleierstudier. Målet er å bli sykepleier på St. Olav, sier han.

- I full gang med jobb

Inne på hotellet fikk man også oppleve Christian Fredrik Trælnes og Elin Bergius’ noe turbulente forhold. I dag har paret imidlertid fortsatt valgt å holde sammen.

- Jeg har det veldig fint om dagen. Livet smiler, sier Christian Fredrik Trælnes til Dagbladet, og fortsetter:

- For tiden bor jeg i Stavanger, sammen med Elin. Vi har blitt samboere og fått oss leilighet. Ellers er begge veldig travel, og jobber mye. Elin jobber videre som vippestylist, samt deltid på klesbutikk, men jeg jobber på den samme baren jeg gjorde før «Paradise».

Selv om flere av deltakerne gjerne vil vie sommeren til lange ferieuker, har paret andre planer på plakaten. 

– Vi er begge er i full gang med jobb, og vil prioritere dette framover. Vi har jo tross alt en leilighet å betale på. Sommeren tar vi litt som det kommer, og har ikke spikret noe planer helt enda, sier Trælnes. 

- Passer seg ikke

Omdømmeekspert Trond Blindheim forklarer overfor Dagbladet at man bør tenke seg om to ganger før en velger å delta i et realityprogram. 

- I noen bedrifter passer det seg rett og slett ikke at de ansatte deltar på ulike realityprogrammer. Man stiller privatlivet til skue gjennom underholdning, noe som kan slå direkte over på bedriften man jobber for, sier Blindheim til Dagbladet.

- Man skal være oppmerksom. Det er det samme med sosiale meider. Vi har jo allerede sett tilfeller hvor folk har mistet jobben, nettopp fordi de la ut noe på nett, som arbeidsgiver ikke likte.

Sunday, June 21st, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
December 2023
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments