Ser du hva Game of Thrones-fansen mener Jon Snows sveis avslører?


(Dagbladet): HVIS DU IKKE HAR SETT SISTE EPISODE AV «GAME OF THRONES» SESONG FEM, OG HAR TENKT Å GJØRE DET, VIT AT DENNE ARTIKKELEN INNEHOLDER SPOILERE.

«Game of Thrones»-fansen var i harnisk da populære Jon Snow, spilt av britiske Kit Harington tilsynelatende ble tatt av dage i siste episode av sesong fem.

I den siste episoden så vi hvordan den nokså ferske kommandanten ble lurt ut av rommet sitt i Castle Black og inn i et hjørne av bakgården, der han ble stukket ned av sine egne menn i The Night’s Watch. 

Ga han verden et hint?

En gigantisk cliffhanger, med andre ord, både for bok- og tv-serien. For i dette universet kan vi sjelden være sikker på at folk virkelig er døde, og siden tv-seerne aldri fikk se Jon Snow lukke øynene og gli inn i de evige jaktmarker, håper mange at Snow likevel vender tilbake i sesong seks. 

Dét har både skuespilleren selv og serieskaperne kategorisk benekta, men Haringtons hårfrisyre under Wimbledon-turneringa i tennis får spekulasjonene til å skyte fart, spesielt blant de håpefulle.

Harington har nemlig vanligvis en god del kortere hår enn rollefiguren Jon Snow har. Innspillinga til sesong seks av «Game of Thrones» er bare noen uker unna, og etter å ha hatt kortere sveis en lengre periode, har Harington nå igjen den kjente Jon Snow-lengden på manken sin. 

Kontraktsfestet hår

Kan det være fordi han snart skal står foran kamera igjen som den elskede Jon Snow? Fansen tar til Twitter og ber til høyere makter for at den teorien holder vann. 

NY Daily News melder nå at Kit Harington har skrevet under kontrakt på at han aldri skal klippe håret så lenge han er en del av «Game of Thrones». Nyheten fikk fansen til å tro, ønske og håpe at Harington nå ga dem et tegn fra tennistribunene i London.

Svaret får vi trolig når de første bildelekkasjene fra innspillinga av «Game of Thrones» sesong seks når verdens fotobyråer, lenge etter en Wimbledon-mester er kåra.

Til og med tulleprofilen til Jon Snow på Twitter gjorde et poeng ut av saken: «Kit Harington er i ferd med å bli en vandrende spoiler» skrev vedkommende som har tatt fantasyfiguren inn på sosiale medier. Fansen håper nok det stemmer. 

Friday, July 3rd, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments