Hope Solo snakker ut etter familievolden: Det har vært flaut


(Dagbladet): For USA og Hope Solos del, har starten på VM i Canada vært preget av de rystende avsløringene rundt keeperstjerna.

Det var i starten av måneden at flere amerikanske medier hadde fått tilgang til politirapporten etter at Hope Solo i fjor sommer ble arrestert etter bråk i hjemmet. Ifølge den nye rapporten opptrådte Hope Solo respektløst under pågripelsen – etter at hun hadde utøvet vold mot familiemedlemmene.

Nå snakker 33-åringen endelig ut etter skandalen.

- Traumatisk og flaut

Solo har så langt under det pågående mesterskapet skydd pressen. Men foran VM inviterte hun magasinet People hjem til seg, der hun snakket om det som hendte for omtrent nøyaktig ett år siden, og tiden etterpå.

- Det har vært et smertefullt år. Karrieren gikk nesten i dørken. Det har vært traumatisk og flaut, sier en preget Solo til magasinet.

Solo ble pågrepet og arrestert for vold mot sin egen halvsøster og nevø i juni i fjor. Den mannlige nevøen var på dette tidspunktet 17 år. I januar kom beskjeden om at anklagene var trukket tilbake.

Oppsøkte psykolog

Men det ga ikke Solo sinnsro. Hun forteller til People at hun følte at det hele var forferdelig og forvirrende.

- Jeg skulle ønske at navnet mitt ble renvasket. Men folk tror fortsatt at jeg var involvert i volden, og at jeg slo et barn. Og jeg har måttet godta at det ikke er noe jeg kan gjøre for å endre folks mening om meg, sier Solo.

Det er ikke første gang at Hope Solo har vært i trøbbel. I januar ble hun suspendert fra landslaget i 30 dager fordi hun hadde sittet i bilen da ektemannen, Jerramy Stevens, ble mistenkt for fyllekjøring.

Solo innrømmer at hun hadde nådd bunn. Hun oppsøkte også psykolog etter hendelsen.

- Når jeg har hatt noe å stri med tidligere, så har jeg vendt fokuset mot fotballen. Men det funket ikke denne gangen, sier Solo.

Sunday, June 21st, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
December 2023
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments