Her er «Paradise»-Auroras nye kjæreste

(Dagbladet): I juni kunne Nøtterøy-jenta Aurora Gude (22) slippe jubelen løs, da hun vant TV3-realityen «Paradise Hotel».

Nå har Gude også god grunn til å smile på hjemmebane. Hun har nemlig funnet lykken med Haakon Johan Lønner (22), som hun møtte etter at hun var med i «Paradise Hotel».

- Vi har kjent hverandre en stund. Et halvt års tid. Men vi gjorde det vel egentlig offentlig nå i helgen. Det er først nå vi er blitt ordentlig enig om det, forteller Aurora til Seoghør.no.

Seieren til tross: Gude så ikke på sin egen deltagelse i realityprogrammet som den aller beste kontaktannonsen. Derfor er hun glad for at hun har funnet seg noen.

- Etter at jeg var med i «Paradise Hotel» tenkte jeg at jeg kom til å ende opp singel med 24 chihuahuaer. Det er vel ikke den beste måten å finne seg en mann på. Men han virker ikke negativ til at jeg var med i serien.

Gude og Lønner møtte hverandre i jobbsammenheng, og etter å ha kjent hverandre en stund, oppstod det følelser.

- Jeg har det absolutt bra. Det er mer en følelse av at det er veldig behagelig, enn at jeg løper rundt og er i lykkerus. Men jeg kjenner ham godt, og dette føles rett, sier Gude til Seoghør.no.

Aurora vant «Paradise Hotel» sammen med Nicolai Bennis, men slapp kula noen hundredeler før ham. Det betydde at hun stakk av med pengene, som hun delte med Ann Marielle Lipinska.

I fjor sommer snakket Aurora ut om den vanskelige tiden i barndommen, etter at faren hennes døde av lungekreft.

- Jeg ble veldig isolert, og ville ikke prate om det. Når man er ti år, så er det en situasjon som er umulig å forestille seg at kan skje. Så jeg fortrengte mye av følelsene. Jeg brukte mange år på å i det hele tatt akseptere det som skjedde. For det var såpass tungt at jeg ikke klarte å takle situasjonen, sa hun.

Monday, February 2nd, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
December 2023
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments