Fikk sporenstreks sparken etter «tidenes verste tv-slakt»


(Dagbladet): Det er ikke et ukjent fenomen at dommere i ulike talentprogram noen ganger kan framstå krasse i sine tilbakemeldinger overfor deltakerne.

Det var imidlertid vanskelig å kunne forutse skyllebøtten deltaker Joe Irvine (25) skulle få, da han opptrådte på scena under «X Factor» i New Zealand på søndag. 

- Blir kvalm

I dommerpanelet satt blant andre ekteparet Natalia Kills og Willy Moon som ikke var spesielt begeistret over 25-åringen. I det som kanskje regnes som tidenes hardeste realityslakt, anklaget blant annet førstnevte Irvine for å være en kopi av hennes ektemann.

- Som en kunstner som respekterer kreativ integritet og intellektuell eiendom, blir jeg kvalm over å se hvor mye du har kopiert min mann. Har du ingen respekt for originalitet, spør Kills mot scena, ifølge The Guardian, som har publisert klippet. 

- Du er en spøk. Det er cheesy, det er ekkelt, og personlig fant jeg dette kunstnerisk fryktelig, la hun til.  

- Drepe alle i publikum

Willy Moon var heller ikke tilbakeholden i sine uttalelser, og sammenliknet deltakeren med den kjente psykotiske karakteren Norman Bates.

- Det er som om Norman Bates har kledd seg opp i sin mors klær. Det føles litt skummelt, og jeg føler at du kommer til å sy noens hud til ansiktet ditt, for så å drepe alle i publikum, sier han til Irvine, som framstår tydelig støtt av kommentarene.

Det tok ikke lang tid før publikum reagerte sterkt, og buet mot dommerpanelet. Også i sosiale medier har sterke reaksjoner haglet det siste døgnet.

Fikk sparken

Melanie Blatt, som også sitter i årets dommerpanel, har gått ut på Twitter med flere rasende meldinger mot ekteparet.

- Jeg synes selvfølgelig ikke at det som skjedde i går kveld er greit, skriver Blatt, og kaller Kills ved et skjellsord. 

Opptrinnet skapte også konsekvenser for Kills og Moon, som nå begge er sparket fra dommerpanelet.

- Kommentarene som Kills og Moon gjorde i gårsdagens sending er totalt uakseptabelt. Selv om dommerne skal gi deltakerne tilbakemeldinger, vil vi ikke tolerere slike destruktive tirader fra noen av våre dommere, sier Mark Weldon, sjef i MediaWorks, til Daily Mail

Monday, March 16th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
September 2022
M T W T F S S
« Oct    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Recent Comments