- Jeg måtte se to ganger før jeg skjønte det var Ronaldo som sendte melding

(Dagbladet): At Daniel Nilsen (18) fra Byneset i Trøndelag har gjort inntrykk på Real Madrid-stjerna Cristiano Ronaldo (29) er det liten tvil om.

For litt over ett år siden ble han én av ytterst få i verden til å bli fulgt av den portugisiske fotballspissen på Twitter, etter å ha laget en videohyllest til sitt store idol.

Se videoen, som Ronaldo bare hadde én ting å utsette på, øverst i saken.

I etterkant har unggutten møtt stjerna to ganger, blant annet etter at Ronaldo spurte etter telefonnummeret hans. Det var senest i forrige måned at de to møttes igjen, da fikk Daniel og en kompis slippe inn på en lukket trening og se Real Madrid trene.

Men det stopper ikke der.

I dag fyller nemlig Daniel 18 år, og under bursdagsfeiringen oppdaget han en helt spesiell gratulasjon. På Twitter tikket det nemlig inn en «Happy Birthday»-melding fra selveste Ronaldo.

Trodde ikke det han så

- Det var ganske sykt. Jeg satt og spiste kake da jeg så det, og måtte kikke på mobilen to ganger før jeg så at det faktisk var fra ham. Det er den beste gaven jeg kunne fått, sier den ferske 18-åringen til Dagbladet.

Daniel regner med at Ronaldo har kommet over andres twitter-gratulasjoner på sida hans, og dermed bestemt seg for å sende avgårde en gratulasjon, han også.

- Telefonen min gikk rundt bordet her noen ganger. Familien min synes det er stort, og jeg tror de blir litt imponerte.

- Det er nok også noen kompiser som er sjalu, men det skulle jo bare mangle.

Også i fjor tikket det inn bursdagsmelding til Daniel fra Ronaldo, og 18-åringen passer også på å gratulere idolet sitt når han har bursdag.

- Like overraska hver gang

Til tross for at han flere ganger har hatt kontakt med fotballstjerna på Twitter, og blant annet fått tilbakemeldinger på flere fotballvideoer han har laget, blir han ikke akkurat lei av kontakten med Ronaldo.

- Jeg blir like overraska og glad hver eneste gang. Det er jo ganske sykt. Det er ikke mye som kan overgå det her, jeg vet ikke om noe som kan toppe dette.

Det unge fotballtalentet sier han gjør sitt for å prøve å bevare kontakten med Ronaldo.

- Jeg skriver til ham på Twitter innimellom, og lager noen videoer som jeg sender til ham. Men jeg passer på å ikke mase for mye.

18-åringen har selv en drøm om å bli fotballproff, og håper nå at kontakten med Ronaldo kan hjelpe ham litt på vei.

- Jeg får jo vist meg fram litt mer gjennom ham, så det kan jo hende det hjelper, sier han.

Thursday, March 13th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
December 2023
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments