Her bodde drapsofferet (58) og stesønnen sammen

ØYER (Dagbladet): Levningene av 58-åringen ble funnet i et bål torsdag, så sterkt forbrent at det umiddelbart for politiet var umulig å fastslå identitet eller kjønn. Først etter en DNA-analyse av levningene ble det klart at det dreide seg om en 58-åring som opprinnelig er fra Bergen, men som har vært registrert bosatt i Øyer de siste årene.

Stesønnen i 20-årene, som ifølge VG er mistenkt i saken, er registrert på samme adresse i Øyer som stefaren det siste drøye året. Der skal de ha disponert en sokkelleilighet i et stort hus.

I dag har kriminalteknikere finkjemmet huset der de to skal ha bodd. Politiet ville i går ikke svare på om leiligheten er å anse som et drapsåsted.

Huset har E6 mellom Lillehammer og Øyer på ene siden, og flere kilometer med tett skog på den andre. Noen kilometer lenger opp i terrenget er turstien der mannen i 50-åra ble funnet torsdag.

De to har også bodd sammen under oppveksten til mannen i 20-årene, ifølge offentlige registere.

Vurderer etterlysning

Mannen tidlig i 20-årene er nå ettersøkt igjennom politiets registre.

I en pressemelding i kveld klokken 19.45, melder politiet at mannen foreløpig kun er ettersøkt her i landet.

«Den som er mistenkt for drapet er fortsatt etterlyst nasjonalt. Vi vil fortløpende vurdere hvorvidt det er grunn til etterlysning også utenlands.» heter det i pressemeldingen.

Politiet vurderer også å etterlyse mannen med navn og bilde.

- Det er en fortløpende vurdering om vi vil etterlyse vedkommende offentlig, men foreløpig har vi kommet til at vi ikke vil gjøre det, sier konstituert politimester Olav Sørby ved Gudbrandsdalen politidistrikt.

Politiet ønsker ikke å kommentere hvor den siste sikre observasjonen av mannen i 20-årene er gjort, eller om de har satt i gang sporing av mannens mobiltelefon.

Politiet bekreftet imidlertid tidligere i dag at en mann i 20-årene er mistenkt for drap, og at mannen har en relasjon til drapsofferet.

Har sikret overvåkningsbilder

Politiet ble gjort kjent med det makabre likfunnet torsdag, etter å ha rykket ut til en melding om røykutvikling i et skogsomoråde.

Bare omtrent 70 meter fra området politiet har sperret av er det en bomstasjon. Den er utstyrt med flere overvåkningskameraer. Politiet har sikret seg overvåkningsbildene fra det aktuelle tidsrommet.

Den drepte 58-åringen jobbet tidligere som nattevakt og resepsjonist ved et hotell i nærheten, skriver Gudbrandsdølen Dagningen.

Dagbladet snakket tidligere i dag med mannens daværende arbeidsgiver. Han ønsket ikke å kommentere saken.  

Sunday, August 17th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
December 2023
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments