Eks-kjæresten: – Jeg er stolt av deg, Lene

Mandag publiserte Aftenposten en kronikk skrevet av popstjernen Lene Marlin (34), som forteller om en ekstremt vanskelig tid, der hun blant annet forsøkte å ta sitt eget liv.

Marlin er blitt hyllet av artistkolleger og politikere som Kjell Magne Bondevik, Eskil Pedersen og Bent Høie for sin åpenhet rundt saken, noe hun uttrykker stor takknemlighet for.

- Dagen har vært helt fantastisk. Jeg er så glad for at jeg skrev denne kronikken. Det er ingen tvil om at dette engasjerer mange. Jeg er ekstremt glad for at jeg kan inspirere andre til å prate om disse tingene, sier hun til NRK.

Broren hennes, Rune Pedersen er en av de som uttryker sin støtte på søsterens facebookside:

«Stolt storebror! Punktum!!»

Nå kommer også stjernens ekskjæreste, programlederen Stian Barsnes-Simonsen (35), med en kommentar.

På sin egen Facebook-side skriver Barsnes-Simonsen følgende:

«I was there.
Takk for åpenheten, Lene.
Igjen: stolt av deg!
»

Vanskelig å skjule

Stian og Lene begynte å date hverandre i 1999, noe som førte til et forhold. I begynnelsen forsøkte de å holde forholdet hemmelig, noe Barsnes-Simonsen har uttalt at var veldig vanskelig.

- Det var helt Texas, som å leve i fire årstider hver eneste dag. Vi hadde jo paparazzier som nærmest bodde utenfor leiligheten. Men vi var supernaive som ville holde alt så innmari hemmelig. Hadde pressen bare fått det bildet de ville ha av oss sammen, hadde vi spart oss for masse tullebukker, har han tidligere sagt til Dagbladet.

Veldig ulike

I det samme intervjuet innrømmet den tidligere Hotel Cæsar-skuespilleren at han og Marlin var veldig forskjellige personer.

- Ja, vi var nok det. Jeg har ikke bare vært et naturlig midtpunkt, jeg har også krevd å være det. Det var stikk motsatt av Lene. Mens jeg har jobbet bevisst for min plass i rampelyset, datt hun inn i stjernestatusen med ræva først. Det var aldri hennes intensjon å bli stjerne.

Forholdet tok slutt i 2003.

Dagbladet har vært i kontakt med Stian Barsnes-Simonsen som ikke ønsker å kommentere saken utover det han har skrevet på Facebook.

Tuesday, September 2nd, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments