Simulerer sex i forlovedens nye musikkvideo


(Dagbladet): Siden hun i 2007 ble verdenskjent etter at en sexvideo av henne og kjæresten ble lekket på nettet, har ikke Kim Kardashian (33) akkurat sluttet å sjokkere.

33-åringen soler seg gjerne i rampelyset og dukker stadig opp i dristige antrekk på den røde løperen, legger ut lettkledde bilder av seg selv eller kommer med spesielle utspill i realityserien «Keeping Up With the Kardashians».

Og når hun nå figurerer i forloveden Kanye Wests (36) nye musikkvideo til låta «Bound 2» har realitystjerna tatt det hele et skritt lenger.

Toppløs motorsykkel-kos

Videoen ble tirsdag vist for første gang, da West gjestet The Ellen DeGeneres Show. Lenge har det ryktes at Kardashian har en sexy rolle i den nye musikkvideoen, og de som hadde håpet på hud og sex ble neppe skuffet.

Se video av Kardashians musikkvideo-opptreden øverst i saken!

Iført åletrange bukser poserer nemlig den formfulle realitystjerna toppløs i videoen, samtidig som hun vrikkende sitter på Wests fang, kysser, koser og simulerer sex.

Alt mens de tilsynelatende kjører på en motorsykkel.

Sterke reaksjoner

Videoen vekker naturligvis oppsikt, og på Twitter har det haglet med reaksjoner mot superparet etter videopremieren der flere omtaler videoen som «vulgær» og «smakløs».

«WOW, ser ut som vi har funnet den andre mest flaue videoen Kim Kardashian noen gang har medvirket i. ADVARSEL: Dette er ekte» og «Kanye West har gjort mye bra, men hans siste video med Kim Kardashian og green screen-action er forferdelig» er blant reaksjonene som er lagt ut på Twitter.

Det er bare fire måneder siden at Kardashian fødte datteren North West, og i videoen får hun nå altså vist fram at hun har fått tilbake superkroppen sin etter fødselen.

Til Ellen DeGeneres snakket West også om forholdet sitt til Kardashian. Ifølge Daily Mail uttalte han at de to «øvde hele tiden» før hun ble gravid, og at «øvelse gir perfekt resultat».

Kardashian og West har vært et par i snart to år, og forlovet seg i juni.

The Ellen DeGeneres Show vises på TV3 i Norge.

Tuesday, November 19th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
December 2023
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments