Har funnet spor etter dødsbilen


(Dagbladet). Politiet leter etter en bil etter at en person er funnet død i veien ved Nypvang skole sør for Trondheim, melder Adresseavisen.

Ifølge innsatsleder Per Ivar Olsen i Sør-Trøndelag politidistrikt kom politiet på stedet og fant en død mann.

- Vi fikk inn melding via AMK-sentralen om at det lå en død mann i veien ved Nypvang skole. Nødetatene rykket ut og fant vedkommende der, forteller operasjonsleder Leif Berglund i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Han sier observasjoner på stedet tilsier at det har vært en påkjørsel, men at de ikke har fått tak i noen bilfører. Til Adresseavisen sier innsatsleder Olsen at det er funnet lykteglass på stedet.

Personen lå utenfor veibanen, mot et jorde. Han ble funnet av en person som bor i området, ifølge Adresseavisen.

 - Vi ber derfor folk melde fra til oss om de ser en bil med skader i fronten eller en sjåfør som oppfører seg unormalt, sier Berglund, som forteller at det foreløpig ikke har meldt seg noen vitner til hendelsen.

Fotograf Henrik Sundgård sier at krimteknikere i 23-tida fortsatt holdt på med undersøkelser.

- Det er også representanter fra vegvesenet, som holder på med oppmåling, sier Sundgård til Dagbladet.

- Det er ingen gatebelysning på stedet, sier han.

Operasjonslederen sier til NTB at politiet ikke vet nøyaktig når påkjørselen fant sted, men at politiet fikk melding om den døde mannen klokken 21.41 og at de er interessert i observasjoner gjort i de to foregående timene.

- Det er en meget alvorlig trafikkulykke. Fotgjengeren døde etter påkjørselen, og vi har ikke kommet i kontakt med sjåføren av bilen ennå, sier operasjonsleder Berglund til NRK.

Dagbladet kommer med mer.

Thursday, October 31st, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
July 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Recent Comments