- Far besøkte datteren til jul, ble drept


(Dagbladet): Mannen som i går ble funnet drept i en leilighet i Tromsø sentrum, var faren til kvinnen som bodde der, og var der på julebesøk. Det skriver Nordlys i dag.

Vil ikke bekrefte

Kvinnen og hennes samboer, henholdsvis i 30- og 40-åra, er nå siktet for drapet. Politiet vil i dag ikke bekrefte opplysningene om familieforholdet overfor Dagbladet.

- Slik informasjon får stå for de aktuelle mediers regning, sier etterforskningsleder Morten Pettersen ved Troms politidistrikt til Dagbladet.

Nordlys’ opplysninger underbygges imidlertid av uavhengig informasjon Dagbladet er kjent med. I tillegg opplyste politiet i går at avdøde er i slekt med den ene av de siktede.

Vil ikke avhøres

Det var i 08.30-tida i går politiet rykket ut til den kommunale boligen på Tromsøya og fant den døde mannen i 60-åra. Kvinnens samboer ble pågrepet på stedet og siktet; kvinnen selv hadde en stund status som vitne, men ble etter en stund også siktet for drapet.

- Vi gjennomførte et innledende avhør med henne i går. Mannen har gitt utrykk for at han ikke vil avhøres, sier etterforskningsleder Pettersen til Dagbladet.

Nordlys skrev i går at den siktede mannen i 40-åra tidligere i år ble kjent utilregnelig på grunn av en psykisk lidelse. Politioverbetjenten opplyser at han er overført fra politiarresten til Tromsø fengsel.

- Vi jobber også med å få overført kvinnen dit, sier han.

Politiet skal etterforskes

Polititeknikerne er ferdige med de innledende undersøkelsene i leiligheten, men området er avsperret med tanke på seinere undersøkelser. I tillegg er flere naboer avhørt, og etterforskerne har gjennomført rundspørring i området.

Spesialenheten for politisaker – som etterforsker interne forhold i politiet – er koblet inn. Troms politidistrikt opplyste i går selv at flere samtaler var blitt ringt inn til dem, uten at de rykket ut til leiligheten. Meldingen gikk ut på at den nå siktede kvinnen ønsket å få mannen i 60-åra fjernet fra boligen, og operasjonssentralen snakket også med ham.

Naboer Dagbladet snakket med i går, beskriver et stormfullt år etter at det siktede paret flyttet inn i den kommunale boligen for et år siden. Politiet og ambulanse har flere ganger rykket ut dit.

- Det har vært mye roping, skriking og høy musikk, sier naboene.

Wednesday, December 25th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
December 2023
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments