- Fant samboeren til sengs med naboen: slo ham i hjel med flaske


(Dagbladet): Mannen i 20-åra ble funnet med alvorlige hodeskader og døde senere på St. Olavs hospital i Trondheim, melder Sunnmøre politidistrikt i en pressemelding.

- Gjerningsmannen er pågrepet og sitter i arrest i Ålesund. Han slo etter å ha funnet samboeren sin i seng med denne mannen, som er naboen deres, sa operasjonsleder Johan Arnt Overøye til smp.no i dag tidlig.

Vet ikke om de kjente hverandre

Ifølge politiadvokat Elin Drønnen i Sunnmøre politidistrikt sier de ikke vet om det har vært noe personlig relasjon mellom avdøde og siktede.

- Relasjoner disse to imellom vil etterforskningen vise. Så vidt jeg vet er siktede inne til avhør nå. Det er også flere vitner som skal avhøres i saken, sier Drønnen til Dagbladet.

Ifølge NRK kom den siktede mannen hjem fra fest og fant den nå avdøde mannen i seng sammen med sin egen samboer.

- Hva foranledningen for saken er vet vi ikke ennå, sier Drønnen.

Varetektsfengslet

Personen, som også er i 20-åra, er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Pårørende er varslet, opplyser politiet.

Meldingen om epsioden kom til politiet i 04.45-tida i morges. Den skadde mannen ble raskt tatt hånd om av ambulansepersonell og ble fraktet til Volda sykehus. Mannen ble deretter sendt til St. Olavs hospital i Trondheim, hvor han senere døde. Avdøde er hjemmehørende i Ulstein kommune, melder Sunnmøre politidistrikt i pressemeldingen.
 
Siktede sitter nå i avhør hos politiet sammen med sin forsvarer. Kriminalteknikere er i gang med åstedsundersøkelse og det vil bli foretatt vitneavhør og rundspørring i nabolaget.
 
Politiet ønsker å fremstille siktede for varetektsfengsling, dette vil trolig skje førstkommende torsdag, skriver politiet i pressemeldingen.

Dagbladet kommer med mer.

Tuesday, October 29th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
December 2023
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments