Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Riktig bruk av Lap & Shoulder setebeltet

New York var den første staten til å vedta en obligatorisk bilbelte lov, i 1984. Alle bortsett fra én stat i USA nå har lover som krever bil beboerne til å bruke bilbelte. Bilbelte har vært nødvendig utstyr i alle biler som selges i USA siden 1965. Riktig Seat Belt Placement

Skulderbeltet bør ligge over midten av brystet og skulderen. Hoftebeltet bør passe perfekt over den øvre lår.
Barn og setebelter

De fleste barn er for små for setebelter å passe trygt. Hvis et barn er å bruke bilbelte og skulderen belte rir for høy og ligger over halsen hans, skal han være i en beltestol. Mindre barn bør sitte i et bilsete. Sikkerhetsbeltene blir så brukt til å feste bilsetet.

Seat Belt Laws

Sikkerhetsbelte lover er delt inn i to typer, primær og sekundær. En primær bilbelte loven tillater rettshåndhevelse offiserer å stoppe og billett en bilist for ikke på seg bilbelte alene. En sekundær setebelte loven tillater polititjenestemenn til å utstede en billett for ikke på seg bilbelte når de har stoppet en bilist for en annen forbrytelse, for eksempel fartsovertredelse. Primær setebelte lover har blitt vedtatt i 32 stater, mens 17 stater har sekundære setebelte lover. Bare New Hampshire ikke har en lov som krever bilbelte bruk av voksne, selv om mindreårige må bære dem.
Fordelene med å bruke setebeltet

Bruk av bilbelte er den mest effektive metoden for å redusere krasj skader. Delstaten New Yorks "Sikker NY" nettside sier at 21 prosent av motorveien dødsfall skjer med beboerne i biler som ikke har festet setebeltene. Dette representerer en høyere prosentandel enn de skadde i ulykker der alkohol eller overdreven hastigheter var faktorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149571.html

Previous:
Next:

driving tips