Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

The Best Fuel Savers

Med de stigende kostnadene til drivstoff rundt om i verden og den utbredte øko-bevissthet, folk prøver å spare drivstoff noen måte de kan. Det er mange tips som spenner fra sunn fornuft metoder som å slå av klimaanlegget, til ekspertråd for eksempel legge spesialitet drivstoff balsam for din bil. Likeledes carpooling, sykle eller bruke offentlig transport sterkt reduserer drivstofforbruk samtidig som miljøarbeidet. Bil Vedlikehold

Forbedre bilens gass kjørelengde ved å opprettholde helsen til bilen din. Ved hjelp av den foreslåtte motor olje for din bil forbedrer motorens ytelse og kan spare på drivstoff. Likeledes eldre biler spare drivstoff fra å ha luftfilteret endret, og nyere biler gjør det bedre med en ren og effektiv drivstoff injektor. Ifølge For Earth Online, drivstoff tilsetningsstoffer som balsam også hjelpe med å spare drivstoff ved å la bilen å brenne drivstoff effektivitet snarere enn å kaste bort drivstoff og forårsaker skadelige utslipp.
Steady Driving

Ifølge Earth Easy nettsiden, hvis du redusere hastigheten fra 75 km /h til 55 km /h, kan du spare opptil 20 prosent av drivstoffet ditt. Likeledes tomgang biler avfall drivstoff så for å bevare, antyder Earth Enkel å slå av motoren hvis du kommer til å bli stoppet i mer enn 30 sekunder. Også bidra til å spare drivstoff er å kjøre glatt med enkel og treg start offs, unngå brå oppbremsing, unngå ruse motoren, kjøre uten swerves og redusere bruk av clutch. Bruk cruise control-funksjonen på bilen, noe som reduserer tilfeldig fart og bremse og skaper en jevn hastighet, noe som sparer drivstoff.
Dekk

Riktig oppblåst dekk også levere bedre drivstoff kjørelengde for kjøretøyet ved å få mer terreng med mindre drivstoff. Du kan lagre opptil 7 prosent av drivstoff ved hjelp av dekk med rullemotstand, noe som betyr dekk vil rulle lettere nedover veien med mindre energi, sparer ca $ 100 årlig i drivstoffkostnader, i henhold til Detroit Bureau nettside. Ifølge nettstedet Tree Hugger, rullemotstand dekk med topp anmeldelser inkluderer Bridgestone B381, Nokian NRT2 og Sumitomo HTR 200.
Air Conditioning

Slå av klimaanlegget i bilen og spare opp til 2/3 av din drivstofforbruk, avhengig av utetemperaturen, ifølge Planet Lagre nettsiden. Ved hastigheter under 40 km /h, for eksempel inne i byen, er et alternativ til air condition for å rulle vinduene ned, men over 40 km /h, som på en motorvei, er aerodynamikk av de fleste kjøretøy berørt. Ifølge nettstedet Karolina, er det beste beste valget for å holde vinduet opp og slå ventilene på for kjøling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149348.html

Previous:
Next:

driving tips