Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Instruks for AC Unit for en 1990 Chevrolet Automobile

Alle 1990 Chevrolet biler er utstyrt med en fabrikkmontert A /C enhet. A /C-enheten har mange muligheter og funksjoner som kan brukes for å øke komforten under kjøring. Selv om det kan være små forskjeller mellom kjøretøyer, slik som posisjonen til et par knapper, formål for hver knapp forbli den samme, og er forholdsvis enkel å bruke. Instruksjoner
varmesystemet (uten klimaanlegg)
en

Place nøklene i tenningen av Chevy bil og slå av motoren på.
2

Slå av AC enheten på ved å stille viften knotten, som ligger lengst til venstre av AC enheten, til høyre. Det er fire posisjoner for viften. Den "-" indikerer av-stillingen og på "+" indikerer den maksimale stilling. De to andre stillingene er fortsatt på, men ikke så kraftig som på "+"-posisjon.
3

Flytt temperatur hendelen på høyre side av AC enheten for å kontrollere temperaturen i bilen . Flytt spaken mot "+" tegn for varmere luft eller mot "-". Signere for kjøligere luft
4

Flytt spaken, som ligger over temperaturen spaken, til de tre forskjellige stillinger for å utnytte de ulike funksjonene i AC-enhet. Posisjonen lengst til høyre er den defroster innstilling og kan brukes for å fjerne tåke eller is fra frontruten Mellominnstillingen, kjent som varmeapparatet innstilling, tillater oppvarmet luft å komme ut i nærheten av gulvet, som er ideell for kalde værforhold. Ventilen innstillingen, eller helt til venstre innstilling, er den vanlige innstillingen og tillater luften å strømme ut av lufteventilene. Plassere spaken mellom posisjonene gjør at du kan bruke begge innstillingene.
Elektronisk Varme /Air Conditioning System
5

Place nøklene i tenningen av Chevy bil og slå motoren på. AC-systemet har en lys-skjerm som viser hvert system når den er i bruk. Å slå A /C system på, trykker du bare på A /C-knappen.
6

Trykk på "Cold /Hot"-knappene for å justere temperaturen. Ved å trykke på "Cold"-knappen vil senke temperaturen mens du trykker på "Hot"-knappen vil heve den.
7

trykker på avriming knappen øverst til høyre i A /C-enheten skal drive defroster . Ved å trykke på nederst til høyre knappen vil slå på varmeapparatet. Ved å trykke på venstre-top-knappen vil slå på vent, la luftstrømmen som kommer ut gjennom ventilene.
8

Trykk på viftestyring for å velge hastigheten på viften. Det er fire innstillinger: lav, med lave, med hi, eller hi. Ved å trykke på "Max"-knappen vil resirkulere luften i bilen, og vil gi deg maksimal kjøling. Den kan også brukes til å holde støv ut av kjøretøyet.
9

Trykk på "Off"-knappen for å slå av alle funksjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149257.html

Previous:
Next:

driving tips