Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Tow Med en CVT girkasse

The kontinuerlig variabel transmisjon (CVT) er en relativt ny utvikling i bilverdenen. Konseptet med å overføre strøm via belter i stedet for tannhjul for å gi et uendelig antall girutvekslinger har eksistert i århundrer, men CVT har bare vært i vanlig bruk i biler siden 1990-tallet. Takket være den økende fokus på drivstofføkonomi, er disse trinnløse transmisjoner blitt mer vanlig. Når den brukes i moderne SUV og crossover kjøretøy, forbrukere som slep tilhengere kan være opptatt av riktig vedlikehold og bruk. Den gode nyheten er at sleping med en CVT er ikke annerledes enn tauing med en konvensjonell girkasse. Du trenger
mottaker eller Kulekoplingens vurdert for bilen
Fire-pinners ledningsnettet
Vis flere instruksjoner
en

Installer mottaker eller tilhengerfestet. Hvis du ikke er komfortabel å bolte stikk på deg selv, vil de fleste trailer utleie utsalgssteder installere det for deg. Stikk vil bli permanent festet for eventuell fremtidig bruk.
2

Installer trailer ledningsnett, etter produsentens anvisninger.
3

Fest tilhengeren til slep kjøretøy ved å senke tungen over tilhengerfestet og låse den på plass. Plugg fire-pinners ledningsnettet i den tilsvarende kontakten på slep kjøretøy, og fest sikkerhet kjeder.
4

Drive med CVT i "D"-posisjon. Det er ikke nødvendig å låse den på en bestemt girutveksling.
5

Kontroller motorens temperatur jevne mellomrom mens du kjører for å sikre at slepet bilen ikke kjører unormalt varm.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149256.html

Previous:
Next:

driving tips