Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Tow en 2005 GMC Sierra 2500HD

GMC 2500 HD ("heavy-duty") Sierra er en fullverdig arbeid lastebil som er utstyrt med en 6,0 liters V-8 motor, og har i tillegg en valgfri 8,1 liters V -8 og Duramax turbo diesel. Det kan hale og slep tung last. The 2500 HD Sierra kan også bli slept bak en bobil eller andre kjøretøy. Alt du trenger er litt forberedelse. Denne informasjonen gjelder for firehjulsdrevne modell, som de to-wheel drive trenger ytterligere forberedelse til slep. Du trenger
Tilhengerfeste
Base plater
Auxiliary blinklys og bremselys
tilhengerens bremsesystem
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller at taue bilen kan trygt kjøre med en Sierra. Med et ubelastet vekt på rundt 7000 pounds, tar det en kraftig redskap for å taue en 2500 HD. Større diesel bobil har som regel slep kapasitet på 10.000 pounds, som er god å hale denne lastebilen. De fleste bensindrevne bobil har slep kapasitet på 3000 til 6000 pounds, og kan ikke taue noe denne tunge.
2

utstyre bilen din med et slep bar og bunnplate montering. Grunnplatene feste direkte til tilhengerens ramme, og hekte på tilhengerfeste, som kobles til slepet bilens hengerfeste. Velg et slep bar og bunnplate forsamlingen som trygt kan taue vekten av kjøretøyet.
3

Velg et tilhengerens bremsesystem. Mange av disse bruker elektroniske kontroller og en stang til å skyve på tilhengerens bremsepedalen når bilen begynner å avta. Velg en ekstra belysning system --- enten lys som klemme seg på tauet kjøretøy, eller et ledningsnett system som kobles til lastebilens ledninger, for å bruke den eksisterende belysning.
4

Hook opp Sierra for tauing ved å koble tilhengerfeste, belysning og bremsesystemet. Skift overføre saken til nøytral. Hvis kjøretøyet har en manuell girkasse det vil ha en spak på gulvet for å skifte. Med motoren i gang og overføring i nøytral, skifte overføre saken til nøytral. Hvis du har en automatisk overføring fall starte bilen og sette giret i fri. Skyv to-high-knappen og skift til 2-høygir. Skyv to høye og 4-low-knappene samtidig til de nøytrale lyser. Skifte girkasse i stasjon kort, og deretter inn i parken.
5

Slå av tenningen, men la den i tilbehøret posisjon. Lastebilen er klar til å taue.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148709.html

Previous:
Next:

driving tips