Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre en minivan

På mange måter, kjører en minivan er vesentlig det samme som alle andre kjøretøy. Imidlertid har en varebil en unik størrelse og form, inkludert en kortere motor plass, eller "nese", som påvirker avstand under kjøring og parkering. I tillegg er alle førerens kontrollene generelt installert utelukkende på rattet kolonnen, i motsetning til mellom fører og passasjersetet foran, som de kan være i andre typer kjøretøy. Holder disse unike fordelene med minivan i tankene vil hjelpe sjåførene styre bilen trygt. Instruksjoner
en

Bruk knapper eller spaker som er aktuelt å justere setet slik at du kan se over dashbordet, fullt trykk inn bremsepedalen og unngå å treffe kneet på undersiden av rattet. På grunn av høyden på minivan versus en bil, kan det hende du har større synlighet fra førersetet, sammenlignet med en bil. Men jo lengre lengden på minivan lage unike blindsoner så gjør et mentalt notat av områder rundt van som kan bli hindret fra visningen.
2

Bruk de automatiske knapper eller fysisk justere bakspeilet speil slik at hele ryggen frontruten er synlig. Hvis noen elementer i baksiden av van din hindrer utsikten, flytte dem etter behov. Juster førersiden speil slik at du kan se det største området som mulig bak van. Juster passasjersiden speil slik at du kan se det største området som mulig på passasjersiden av bilen.
3

Finn blinklys og frontruten-vindusvisker spaker eller knapper og praksis opererer dem før du starter bilen.
4

Trekk sikkerhetsbeltet bakfra venstre skulder, låse den, og deretter slepe den forsiktig for å sikre at det er trygt. Sett nøkkelen i tenningen på rattet eller dashbordet, som er aktuelt, og slå to klikk til du hører motoren start. Så snart du hører motoren start, slipp nøkkelen.
5

Trykk bremsepedalen helt trekk deretter girvelgeren mot deg og litt ned før den treffer "R" for "Reverse, "bør du trenger å gå ut av stedet der van er parkert. Når du har sikkerhetskopiert ut av bilen sin parkeringsplass eller hvis backing ut er ikke nødvendig ned bremsepedalen, dra girvelgeren mot deg deretter ned til indikatoren registrerer på "D" eller "Drive".
6

Slipp bremsepedalen, og skyv deretter gasspedalen - til høyre for bremsepedalen -. å akselerere van opp til fartsgrense
7

Glance i hver av speilene (bak-og fra siden) med noen sekunders å være klar over all trafikk kjører rundt deg og eventuelle farer. Følg trafikkreglene, eliminere distraksjoner så mye som mulig, og å være oppmerksom på størrelsen på van forhold til biler og sport-nyttekjøretøyer, inkludert den relativt korte "nese" av van, holde en trygg avstand mellom van og kjøretøyene reise foran deg. Fordi en minivan er tyngre enn de fleste personbiler, begynner bremsing raskere enn du ville gjort hvis du var i en bil når du stopper ved et stoppskilt eller lys eller etter andre biler før du har en god følelse for ekstra tid og avstand det vil ta å stoppe minivan.
8

Aktiver din tur signal å gi råd andre drivere av dine intensjoner når du svinger ved å trykke på blinklyshendelen ned når du slår venstre og trekke den opp når du slår rett.

9

Sett på bremsene når du når ditt reisemål inntil van kommer til en fullstendig stopp. Mens du holder på bremsepedalen helt ned, trekker girvelgeren mot deg ut av stasjonen, og løft det opp til indikatoren viser at motoren er i "P", eller "Park"-modus. Løft foten fra bremsepedalen, vri om tenningsnøkkelen mot deg to stillinger for å slå av motoren, trekk nøkkelen ut av tenningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148690.html

Previous:
Next:

driving tips