Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Tie Noe på taket av en Subaru Forester

Selv om det kan virke som en enkel oppgave å sikre et element til toppen av en Subaru Forester, gjør dette feil kan føre til tap for varen eller skade på produktet eller kjøretøy. Det er viktig å huske på noen viktige punkter når sikring elementer i Forester, som disse bilene har en bestemt takstativ oppsett. Du trenger
Bungee tie-downs
Vis flere instruksjoner
en

Løft elementet på toppen av kjøretøyet. Hvis elementet er tung, ikke vær redd for å be om hjelp fra en annen person. Det er alltid bedre å dual-løfte et element, selv om det ikke er ekstremt tung.
2

Slide elementet til baksiden av takstativ, stangar den opp mot den bakre strut.

3

Legg to bungee tie-downs over toppen av elementet, sikre dem tett langs struts på begge sider av takstativ. Dette vil sikre elementet fra spretter. Vær sikker på at de bungees er riktig størrelse, og vil fortsatt være stramt nok til å holde elementet ned.
4

Slide en strikk rundt forsiden av elementet, og pass på at den er sikret mot en nedadgående kanten av elementet. Hekt den, på begge sider, mot bakre spankulere du stanget elementet mot.
5

Test elementet ved å løfte opp på den og skyve den fra side til side. Hvis varen ikke føle seg trygge, legge til en annen bungee enten øverst eller rundt forkanten av elementet.
6

Sikre et ekstra element til taket ved stangar den opp mot det elementet du tidligere sikret og gjenta trinn 3 til 5. Sørg for å sikre hvert element separat. Pass på at det er nok plass på takstativet til å inneholde begge elementene. Når du er i tvil, finne en annen måte å hale elementet. Det er bedre å ikke forårsake skade på produktet eller kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148629.html

Previous:
Next:

driving tips