Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

California Førerkort funksjoner

Delstaten California krever beboerne å holde en statlig utstedt førerkort for å kunne drive et motorisert kjøretøy på statens offentlige veier og motorveier. Enkeltpersoner som besøker California, som er over 18 år og ha gyldig førerkort fra sin hjemstat, har lov til å kjøre uten å ha et California førerkort. California førerkort inkluderer en rekke identifikasjon og sikkerhetsfunksjoner. Personlig informasjon

California førerkort brukes for identifisering av en rekke statlige og private organisasjoner. Personlig informasjon vil inneholde førerens navn og adresse. Identifiserende informasjon vil inneholde en primær og sekundær bilde av sjåføren, sammen med beskrivende informasjon som hårfarge, øyenfarge, fødselsdato, høyde og vekt. Lisensen vil inneholde en unik førerkort nummer, utstedelsesdato og utløpsdato. Lisensen vil også inneholde informasjon om klasse og type lisens. Mye av denne informasjonen vil også være integrert i magnetstripen på baksiden av førerkort.
Sikkerhetsfunksjoner

Førerkort utstedt av staten California har antall sikkerhetsfunksjoner som er utviklet for å bekjempe identitetstyveri og forhindre piratkopiering. Ifølge tThe Auto Channel, California førerkort brukt sekundære bilder og magnetiske striper som forfalsket avskrekking for år. Nye sikkerhetstiltak siden 2001 har vanskelig å duplisere hologram innebygd i førerkort. Nye lisenser også utnytte cutting-edge blekkteknologi som forårsaker fargene til å se annerledes ut sett fra ulike vinkler. Fin linje utskrift, lik som ansatt i det amerikanske finansdepartementet om valuta, gjør California førerkort vanskelig å forfalske. Spesielle fluorescerende blekk som bare vises under ultrafiolett lys gi ekstra sikkerhet.

Organdonor

Californians oppfordres til å registrere seg som organdonorer ved å registrere deg for Donate Livet California Organ & Tissue Donor Registry når de søker om førerkort. Ved å registrere deg for denne tjenesten, aksepterer den enkelte til å gjøre henne organer eller andre vev tilgjengelig ved døden til opp til 50 personer på transplantasjon ventelister. Den førerkort av personer som registrerer seg for dette programmet vil bli markert med en rosa prikk, som betegner til helsearbeidere og krisepersonell at de er organdonorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148627.html

Previous:
Next:

driving tips