Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan øke drivstoff kjørelengde på en Nissan Frontier

Når prisen på gass stiger, fører det til en krusning effekt som øker kostnadene for mange varer og tjenester over hele landet. Alle leter etter flere måter å spare og spare penger, spesielt når det kommer til lastebil eiere. Basert på "Fuel Economy Guide" utgitt av US Department of Energy, får en Nissan Frontier et gjennomsnitt på 17 miles to the gallon i byen og ca 21 miles til gallon på motorveien, avhengig av girkasse type og hastighet. Men det finnes en rekke enkle ting du kan gjøre for å få den beste gass kjørelengde ut av din Nissan Frontier. Instruksjoner
en

akselerere og bremse gradvis. Hvis du er den første til å akselerere på grønt lys, bremser raskt å stoppe på rødt eller kjører over fartsgrensen, sjansene er du sløse med gass. Når du bremser raskt, sløser dette momentum at kjøretøyet har bygget opp og gassen som ble forbrukt for å nå den hastigheten. Gradvis akselerasjon og nedbremsing, og observere fartsgrensen, kunne øke gass kjørelengde med nesten 33% på motorveien og 5% i byen.
2

Ikke overskride fartsgrensen. Ikke bare er dette sikrere kjøring, men det vil også bidra til å spare gass, spesielt på motorveien. Husk at for hver 5 miles over 60 miles per time du kjører, bruker du en ekstra $ 0,24 per gallon.
3

Bruk din cruise control. En måte å holde fra fartsovertredelse er ved å sette din cruise control for lange turer på motorvei. Ved å holde hastigheten konsekvent og unngå de små svingninger, kan du få bedre gass kjørelengde ut av Nissan.
4

Rydd opp i Nissan og fjerne unødvendig vekt. Lastebiler er laget for haling, men når du ikke trenger å hale, sørg for å fjerne noen ekstra vekt. Mens dette har en tendens til å påvirke mindre biler mer, bærer en ekstra 100 pounds kan redusere miles per gallon opp til 2%.
5

Si "nei" til tomgang. Sitter i ro og kjører motoren fortsatt bruker gass. Hvis du ikke kommer noe sted for en stund, slå av motoren og lagre gass for når du trenger å reise.
6

Tune motoren din regelmessig. Det er fornuftig at når en motor blir skittent eller tilstoppet, eller går ujevnt, vil den bruke mer gass. Ditt kjørelengde kan forbedre opptil 40% ved å sørge for at motoren din blir jevnlig innstilt og vedlikeholdes.
7

Kontroller lufttrykket i dekkene. Dekk lave på luft vil føre til et redskap for å konsumere mer gass enn nødvendig. Ditt kjørelengde kan forbedre med opp til 3,3% bare ved å holde dekkene kontrolleres regelmessig og riktig lufttrykk. Et klistremerke på innsiden av døren, eller brukerhåndboken, vil gi deg informasjon om riktig dekktrykk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148406.html

Previous:
Next:

driving tips